reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny Ja już po i chyba po tej Wielkanocy tak obrodziła jajeczkami bo wyszło aż 20 [emoji6] oczywiście 6 zostaje ze mną a resztę oddaje jako dawca . Teraz czekać co wyrośnie i w następnym cyklu jak hiperke się nie rozkręci za bardzo będę miała transfer [emoji846]trzymajcie kciuki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Niezmiennie trzymamy kciuki. Rosnijcie jajeczka, i później wykluwajcie się z nich kurczaczki :)

reklama
Czesc Dziewczyny, jestem 7 dpt 5dniowej blastocysty. Strasznie sie denerwuje... mialyscie jakieś objawy? Kiedy testowalyscie?
Witaj!!

Nie denerwuj się. Jedne mają objawy, inne nie.
Ze mnie leciała tylko jakaś taka woda i delikatnie mnie coś kłuło w podbrzuszu, ale na ile to było, bo się udało, a na ile z leków - nie wiem. Nie bolały mnie piersi, nie bolały plecy. A mdłości powitały mnie dopiero w zeszłym tyg i od tego czasu lekko kołysze ten statek ;) (jestem ok 5tc)

Ja miałam podane dwie pięciodniowe blastki i sikałam w 8dpt i jak się baaaardzo przyjrzał mąż to coś widział i dziewczyny na forum, ale ja nie. I cały dzień płakałam. Następnego dnia 2 razy sikałam i oba wyszły. Z pierwszego usg wynika, że tylko jeden z nami został, ale może dugi jest nieśmiały. Betę zrobiłam 9dpt, 11 dpt i... tak jak lekarz kazał 14dpt. Wtedy też miałam pierwsze usg w poszukiwaniu pęcherzyka.

Czeeść dziewuszki, za wszystkie trzymam gorąco kciuki, ja odczuwam spory ból brzucha, okresu nadal nie ma... Jest 37 dc, leki odstawiłam 4 dni temu i czekam... Betaw 11 dpt negatywna, także teraz tylko oczekiwanie na kolejną próbę, psychicznie trochę lepiej się czuję, wróciłam do pracy, obyło się bez zbędnych pytań

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kazdy lekarz w gamecie ma jakis swoj dzien punkcji, nie wiem jak z transferami ale pewnie podobnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślałam, że to zależy od tego, który lekarz prowadzi procedure.
Wiem że dr Radwan jest podobno najlepszy w Gamecie i juz troche żałowałam, że do niego nie chodze ale skoro transfer przeprowadza ktoś inny to znaczy że to nie ma takiego znaczenia do kogo chodzę ;) A jeszcze teraz widzę, że Gameta jest skuteczna skoro wam sie udało :)

Czesc Dziewczyny, jestem 7 dpt 5dniowej blastocysty. Strasznie sie denerwuje... mialyscie jakieś objawy? Kiedy testowalyscie?
Mozesz miec zero objawow i byc w ciazy, czesto tak bywa na tak wczesnym etapie. Ja po blastce testowalam 7dpt, a przy kolejnym 5dpt! Jak jeszcze mozesz wytrzymac to najlepiej byloby chociaz do 9dpt wytrzymac, ja nie dawalam rady tak dlugo. Przy 7dpt nawet gdyby bhcg wyszla 0, to nie wolno odstawiac lekow, wiec to tak bardziej dla naszej informacji. Natomiast w zdecydowanej wiekszosci, jesli jestes w ciazy, to tego dnia beta nie powinna byc juz zerowa. A z sikaczami to roznie, bo czesto klamia, jak masz stalowe nerwy to mozesz. Ale moze nie wyjsc mimo ciazy.

Hej Karolka ja tez dzis jestem 7dpt dwoch 5 dniowych mrozakow. I tez strasznie sie boje dnia bety. Ja wogole nic nie czulam az do dzis dzis bole @ ale takie delikatniejsze jakby inne, do tego bol plecow i glowy. Twoj pierwszy transfer? Kiedy robisz bete? Trzymam kciuki[emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Czuję się okropnie załamana wczorajszą sprawa skurcze ustały ale mam lekkie plamienie. Czuję się tak źle, że dopiero wstałam i nie byłam na badaniach nie miałam siły niech mi jutro robią w klinice. Właśnie próbuję wstać z łóżka i boję się jeść żeby nie było to co wczoraj zrobię chyba płatków na mleku.
Jutro masz usg serduszkowe?

Hej Karolka ja tez dzis jestem 7dpt dwoch 5 dniowych mrozakow. I tez strasznie sie boje dnia bety. Ja wogole nic nie czulam az do dzis dzis bole @ ale takie delikatniejsze jakby inne, do tego bol plecow i glowy. Twoj pierwszy transfer? Kiedy robisz bete? Trzymam kciuki[emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Bole na @ maja i te, ktore sa w ciazy i te ktorym sie nie udalo. Ale juz bole plecow, to moze byc to :) A kiedy testujesz?

reklama
Do góry