reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzięki za pocieszenie ale i tak wariuje. Rzecz w tym, że mam bdb rezerwę jajnikową

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Jesli nie ma tez problemu po stronie partenera to na pewno wszystkie ladnie sie zaplodnia i bedzie co transferowac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nadzieje że czasami zaglądasz tu jeszcze mnie długo nie bylo na forum. Tak mi przykro że się nie udało[emoji22] . Tak bardzo wierzyłam że tobie sie uda i dawało dla mnie odrobine nadziei że może ja też mam szanse przy skrajnie niskim AMH. Ja jestem po wizycie z nowym lekarzem nową klinika. Po rozmowie z lekarzem, embriologiem i z koordynator Postanowiliśmy że spróbujemy jeszcze raz ale z komórkami dawczyni. Ciężki czas dla mnie wiele mysli przychodzi do glowy. Życzę tobie tego cudu bys naturalnie zaszła w ciaze i będę za ten cud trzymac kciuki.
Zagladam codziennie. Nie udzielam sie ale jakos jestem emocjonalnie zwiazana z tym wątkiem.
Kochana trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno!!!!
Mąż chce podejść do procedury jeszcze raz, ale musimy odłożyć kasę i zobaczymy jak amh sie zmieni i wtedy skonsultujemy z lekarzem.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze ze wrocilas do nas z nowa nadzieja.

Tym razem musi sie udac!

Dziekuje[emoji4] . Długo mnie nie bylo ale musiałam przemyśleć całą sytuacje przygotować się na wizyte z nowa klinika. Staram sie od dwóch dni ogarnąć forum wiele sie dzieje wiele nowych osób nie jestem w stanie zapamietac co kogo uszczęśliwilo lub rozczarowalo bądź kto z jakimi problemami sie zmaga. Dla wszyskich życzę powodzenia i dużo szczęścia

Dziekuje[emoji4] . Długo mnie nie bylo ale musiałam przemyśleć całą sytuacje przygotować się na wizyte z nowa klinika. Staram sie od dwóch dni ogarnąć forum wiele sie dzieje wiele nowych osób nie jestem w stanie zapamietac co kogo uszczęśliwilo lub rozczarowalo bądź kto z jakimi problemami sie zmaga. Dla wszyskich życzę powodzenia i dużo szczęścia
Jest nas faktycznie bardzo duzo.... czasami zastanawiam sie czy nie mozna by bylo zalozyc dla nas folderu takiego jak np maja mamusie z kazdego miesiaca. Wtedy moznaby kilka watkow stworzyc z np kilka slow o sobie, zeby nie ginelo w tlumie.

Evulek, wrocilas, ni wazne kiedy, wazne ze jestes! Bardzo sie cieszymy.

reklama
Jesli nie ma tez problemu po stronie partenera to na pewno wszystkie ladnie sie zaplodnia i bedzie co transferowac.

Właśnie w tym problem że z nasieniem jest duży problem

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Do góry