reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Super!! Karolina, Ty masz tam 2 pecherzyki? Kiedy idziesz na usg serduszkowe? Mialas transfer 8 dni po mnie. U mnie serduszka bylo widac w ten wtorek 11.04, wiec u Ciebie jakos po swietach tez powinnas zobaczyc. :)
Jutro powiedzieli , ze wyjdę , u mnie to wszystko załapało późno , wogole to cud naprawde , sam lekarz tak powiedział , chce usłyszeć te serduszka o niczym innym nie marze ❤️❤️Bóg mi wynagrodził płacz i obdarował mnie podwójnie

reklama
Nie znasz mojej historii ;) leze w szpitalu bo podejrzewali ciaza pozamaciczna , a tu taka niespodzianka i jeszcze podwójna ❤️U mnie to wszystko jakoś pozniej załapało , ale teraz beta rośnie pięknie
Znam, znam historie i trzymam kciuki. U Ciebie beta na poczatku niepokojaco spadla, ale teraz super, ze sa pecherzyki. Serduszka tez juz "niedlugo" powinny byc, wtedy calkiem odetchniesz. W szpitalach czesto maja gorsze usg, niz w klinikach in vitro, wiec mozliwe, ze u Ciebie w klinice szybciej by cos zobaczyli. Zalezy jak dobry sprzet mieli w tym szpitalu.

Dziewczyny mam problem boli mnie ząb boje się że przez święta rozboli bardziej dzwoniłam do dentysty mogę przyjść dziś na 13:30 myślicie nie zaszkodzi mi wizyta u dentysty? To jest ząb z zaczętym leczeniem kanałowym więc pewnie bez znieczulenia się nie obejdzie co powiecie ryzykuję coś tą wizytą, a z drugiej strony nie mogę za bardzo wziąć nic mocniejszego przeciwbólowego...

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie spotkał dzisiaj wielki pech auto nam siadlo i musieliśmy wziąć stare które się tak trzęsie wibracje cały czas i musiałam jechać takim autem 170 km po dziurach moje dzieci to miały takie wibracje i wyboje przez dwie godziny boli mnie teraz brzuch okropnie błagam, żeby tylko nie zaszkodziło im wszystko przeciwko mnie płaczę jak głupia tak się boję, a rodzina nie wie o co chodzi

Do góry