reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sol oczywiśce ja nie chcę Cie straszyć,ale ja ogólnie mam bardzo bolesne @, teraz po nieudanym crio myslalam, że umrę...tak nie bolał brzuch, że miałam juz jechac na pogotowie,ale wzielam mocna tabletkę i po pol godzinie przeszło. Ale na drugi dzien ok, bo mialam mocne bóle w nocy. 4 dni po odstawieniu leków dostałam. Ale okres nie miałam jakis bardzo obfity, nawet mniej niz jak mma normalnie.
O matko. Dziękuję za odpowiedź. Najlepiej jak bym była w tej ciąży i bym wcale nie dostała ;) żeby tylko tak łatwo było ...

reklama
Jutro zrob test, ale moze wstrzymaj sie jeszcze z odstawianiem lekow. Testy sikane sa wiarygodniejsze po terminie miesiaczki. Najlepiej jakbys zrobila np w 14dpt. I najlepiej roznych firm robic. Czytalam tez, ze jakis tani test z Tesco jest bardzo czuly, a Tesco w UK macie. Mi w 11dpt po blastce kreska wychodzila taka slaba, ze nie dalabym rady uchwycic jej na zdjeciu. Maz jej nie widzial, twierdzil, ze mi sie zdaje. A beta tego dnia byla 145, a ja chcialam test na pamiatke. Urodzila sie coreczka.
Tak zrobie. Dzięki wielkie.
Właśnie dziś taki najtanszy z Tesco robiłam ale nie ma na nim czułości napisanej. Jutro zrobię ten taki wczesny i jak będzie negatywny to już nie będę się nakręcac. Ja mam jutro termin @ i 12dpt to będzie.
Jakoś tak wcześnie miałam ten transfer bo na usg w 10 dc endometrium miało już 12mm.

Super, że masz dziewczynkę. Ile ma lat?

Cześć Wszystkim mam pytanie czy któraś z was jest z Trójmiasta i z jakiej kliniki korzysta? Ja się zastanawiam nad invimed w Gdyni. Chce podejsc do drugiego in vitro i musze wybrac klinike bo nie chce zostac w tej co bylam poprzednio. Z góry dziękuję za informację

Cześć Wszystkim mam pytanie czy któraś z was jest z Trójmiasta i z jakiej kliniki korzysta? Ja się zastanawiam nad invimed w Gdyni. Chce podejsc do drugiego in vitro i musze wybrac klinike bo nie chce zostac w tej co bylam poprzednio. Z góry dziękuję za informację
witaj:)ja wybralam wlasnie klinike Invimed w Gdyni i jestem zadowolona bo sie udalo:-) :)

Nie kochane, to nie moje zdjęcie. Ale któregoś roku robiłam takie.

Ciasta i słodkości to moja pasja.
Zajmuje sie tym na codzień.... [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jeszcze te sa wspaniale.
Króliczki [emoji7][emoji12]
1492204401-aaaaaa.jpeg

Tu akurat z masy cukrowej.

Tamte owieczki robi sie z pianek do jedzenia [emoji1303][emoji213]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry