reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie kochana, ja juz nie jeżdżę do Gdańska bo dr. Hajdusianek powiedział ze nie ma już potrzeby. Mam się zjawić gdyby coś się działo ale wszystko jest ok.
Teraz mam wizytę u siebie w Olsztynie. Fajnie byłoby się zobaczyć na żywo i kawę w Costa wypić [emoji6]

[emoji127] 28.10.2017
Anetka jestes z Olsztyna.ja pochodze z.Mragowa ale Olsztyn znam jak wlasne miasto bo studiowalam na Kortowie.uwielbial Olsztyn.wiążą sie z nim same pozytywne wspomnienia:biggrin2:

Dziewczynki trzymam mocno kciuki za wysokie bety i za punkcje i za to, żeby to był dobry dzień dla nas wszystkich :-) pogoda nie rozpieszcza więc trzeba sobie jakoś radzić:-)
Sol może sikacz ma małą czujność spróbuj jeszcze jutro bardziej czułym.

U nas dzis 2dpt(transfer w środę) i w sumie to nic takiego nie czuje. Jedynie już od środy mam gazy i często chodzę siku(nawet w nocy wstaje 2-3razy a nigdy tak nie miałam) ale to pewnie po lekach. I w sumie to mam taki ciężki brzuch jakby mi ktoś macice przycisnął - takie dziwne uczucie, czuję po prostu że ją mam. Dziwna sprawa wczoraj przy podcieraniu na papierze pojawiła się czerwonobrazowa niteczka krwi, tkanki, nie wiem co to było - taka malutka max 3-4mm może jakieś naczynko pękło bo to tylko tak jednorazowo.Nie mam pojecia co to ale wiecej sie nie pojawiło.
Najlepsze jest to że moj mąż traktuje mnie jak księżniczkę, nic nie każe mi robić, we wszystkim mnie wyręcza, mówi do brzuszka, całuje, głaszcze - mam nadzieję że naszym Kropkom się to spodoba i zostaną;)
trzymamy kciuki za Twoje Kropeczki!!! niech sie zadomowią u mamusi!:-) :)

Mam pytanie do kiedy można brać nospę bo właśnie znowu wzięłam bo mam takie skurcze tak nie dzisiaj ciągnie wszytko i boli mam nadzieję, że tak ma być bo powiem takiego bólu jesxze nie miałam
Nospe możesz spokojnie brać tygodniami. Ja bym zadzwoniła do ginekologa bo może za niska dawka progesteronu jest i są skurcze. One niestety mogą być o wysokiego estradiolu, dlatego daje się końskie dawki progesteronu. Który to tydzień? mnie brzuch bolał po pierwszym trymestrze:-) czasem dziewczyny odczuwały dyskomfort dużo wcześniej..

reklama
Do góry