reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieczyny przedatwiam wam mój orzeszek.
1491984478-aaaaaa.jpeg

Ma 4 mm i jest ladnie umiejscowiony.

Drugiego lekarz nie znalazl, ale tez nie szukal jakos bardzo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekny orzeszek :) drugi jeszcze moze sie znajdzie a jak nie to i tak trzeba sie cieszyc ze sie kropek zadomowil i zostanie tam.przez kolejne 8 miesiecy

reklama
Kurde moja mama chora, a ja się chyba zaraziłam od rana nie mogę przestać kichac i boję się o fasolki bo cały brzuch boli bo napinam mam nadzieję,że nke będę chora nie teraz jak się wkoncu udało
To Roksii do łóżka z imbirem, miodem i cytryna! Albo pod kocyk z książka. Trzymam kciuki, zeby Cie nie rozłożyło!

reklama
Gratulacje Kochana :) za 8 mcy będą śliczne maluszki :) jak się czujesz ?
Czuję się Oki dzisiaj,trochę chyba zaczynają mi się pojawiać mdłości albo się wkrecam, może się dziać ze mną wszystko ale, żeby moje dzieciaczki były zdrowe i żebym mogła je zobaczyć za niecałe 8 miesięcy. Dziękuję kochana, że pytasz, ty też tam dbaj dobrze o Was :-*

Do góry