anetka303
Fanka BB :)
No nadzieję jasne ale do cholery jasnej Tobie należy się rzetelna informacja, konkret nie mzonkiKazał mieć nadzieje jeszcze oni sa wszyscy siebie warci
[emoji127] 28.10.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nadzieję jasne ale do cholery jasnej Tobie należy się rzetelna informacja, konkret nie mzonkiKazał mieć nadzieje jeszcze oni sa wszyscy siebie warci
Zanka, link jest codziennie razem z kalendarzem, wiec jutro rano znow bedzie.A czy mogly byscie dopisac mnie na 25.04 na betowanie, bo ja nie wiem gdzie jest link do naszego kalendarza Prosze
Suuuuper!A ja jeszcze dziś jutro i w piątek wizyta mam nadzieję zobaczyć serduszko
żeby i tak teraz bylo.Ale przeszperalam forum, zdarzają się takie przypadki że początkowo nie widać zarodka,mówią coś o przerośniętych powłokach endometrium, a trochę hormonami jesteśmy naszpikowane... a finalnie jak podrośnie będzie widoczny, pamiętam jak z moją kuzynką bylam u gin bo nie miała okresu i w 7 tyg nie było widać żadnego pęcherzyka a beta wysoka,a w kolejnym tygodniu już ujawnił się maly Szymonek
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiscie,ze zostaną z mamusią!!!! tam jest ich miejsce na 9 miesiecy!Dziękuję za trzymanie kciuków :-) Właśnie wróciłam z transferu, który się odbył i nareszcie się doczekałam że było co podać :-) Pierwszy moj transfer :-) Przytuliłam dwie morule średniej klasy po nacięciu otoczki mam nadzieję że zostaną ze mną bo gdzie im lepiej bedzie jak u mamy :-)
Dziękuję wam za wsparcie :-)
Kochana Husan miala 1 blastocyste 7 dniowa spisana na straty w 6 dniu ale lekarz dal jej szanse i 7 dnia stala sie piekna blastka a od ponad 2 tygodni Kubus jest juz na swiecie takze glowa do gory i mysl pozytywnieJa miałam 1 blastocyste 6 dniowa. I tak się zastanawiam czemu oni tak długo ją trzymali? Nie słyszałam żeby jakąś z Was miała 6 dniowa?
Zanka, link jest codziennie razem z kalendarzem, wiec jutro rano znow bedzie.
Pozniej jeszcze raz wkleje link i instrukcje jak sie go edytuje, poki co nadaje z łóżka. Ale jeśli masz apke i juz sie sama wpisywalas, to masz kalendarz w apce podlinkowany. Wejdzi do aplikacji arkusze google i tam juz masz kalendarz.
Za duzo nas zebym każdego wpisywala, a jeszcze prowadze kalendarz na grudniowych mamach, wiec juz w ogole.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Żanka już Cię dopisałam