reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Leze w szpitalu ! Nic zero , nic mnie nie boli , zero plamienia . Zostawili mnie tu na obserwacji . Beda mi
robić usg i kontrolować betę . Znam
szefa kliniki dlatego tak jest :) klinika to ma w dupie oni tylko rachunki potrafią wystawiać :( widzieli co sie dzieje to jeszcze wciskali kit , ze wszystko jest ok . Cud , ale ta dzisiejsza beta przywróciła mi wiarę !
W szpitalu... Oby dobrze cię tam obserwowali i wypatrzyli ze wszystko bedzie dobrze.

U nas tez problem z nasieniem. A byliscie u androloga? Jesli tak co zalecal? U nas trafilismy na kiepskiego, wlasciwie na dwoch. U nas na przecietnie 10 moich komorek, embriolog mial problem ze znalezieniem 10 dobrych plemnikow. W skutek czego na koniec jeden jako taki zarodek. A teraz 8sma stymulacja i nie wiem co spowodowalo, ze nagle 5 blastek. Mimo tego kiepskiego nasienia. Jedyne co, z nowych rzeczy, to mąż nie jadl slodyczy przez ostatnie 2-3 miesiace i bral wit D3 i witaminy Profertil (jak mu sie przypomnialo).
Byliśmy u androloga. Było usg, różne badania zalecone a potem dwumiesięczne leczenie (tamoxifen i żel wcierany w jądra) po czym nasienie okazało się być jeszcze gorsze - zostały pojedyncze plemniki :/. Potem miesiąc na Profertilu i trochę się polepszyły i udało się zamrozić.

Leze w szpitalu ! Nic zero , nic mnie nie boli , zero plamienia . Zostawili mnie tu na obserwacji . Beda mi
robić usg i kontrolować betę . Znam
szefa kliniki dlatego tak jest :) klinika to ma w dupie oni tylko rachunki potrafią wystawiać :( widzieli co sie dzieje to jeszcze wciskali kit , ze wszystko jest ok . Cud , ale ta dzisiejsza beta przywróciła mi wiarę !
Cieszę się że jesteś pod stałą opieką. Tak to jest tylko kasa i kasa się dla nich liczy masakra .

reklama
Do góry