reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Leze w szpitalu ! Nic zero , nic mnie nie boli , zero plamienia . Zostawili mnie tu na obserwacji . Beda mi
robić usg i kontrolować betę . Znam
szefa kliniki dlatego tak jest :) klinika to ma w dupie oni tylko rachunki potrafią wystawiać :( widzieli co sie dzieje to jeszcze wciskali kit , ze wszystko jest ok . Cud , ale ta dzisiejsza beta przywróciła mi wiarę !
W szpitalu... Oby dobrze cię tam obserwowali i wypatrzyli ze wszystko bedzie dobrze.

U nas tez problem z nasieniem. A byliscie u androloga? Jesli tak co zalecal? U nas trafilismy na kiepskiego, wlasciwie na dwoch. U nas na przecietnie 10 moich komorek, embriolog mial problem ze znalezieniem 10 dobrych plemnikow. W skutek czego na koniec jeden jako taki zarodek. A teraz 8sma stymulacja i nie wiem co spowodowalo, ze nagle 5 blastek. Mimo tego kiepskiego nasienia. Jedyne co, z nowych rzeczy, to mąż nie jadl slodyczy przez ostatnie 2-3 miesiace i bral wit D3 i witaminy Profertil (jak mu sie przypomnialo).
Byliśmy u androloga. Było usg, różne badania zalecone a potem dwumiesięczne leczenie (tamoxifen i żel wcierany w jądra) po czym nasienie okazało się być jeszcze gorsze - zostały pojedyncze plemniki :/. Potem miesiąc na Profertilu i trochę się polepszyły i udało się zamrozić.

Leze w szpitalu ! Nic zero , nic mnie nie boli , zero plamienia . Zostawili mnie tu na obserwacji . Beda mi
robić usg i kontrolować betę . Znam
szefa kliniki dlatego tak jest :) klinika to ma w dupie oni tylko rachunki potrafią wystawiać :( widzieli co sie dzieje to jeszcze wciskali kit , ze wszystko jest ok . Cud , ale ta dzisiejsza beta przywróciła mi wiarę !
Cieszę się że jesteś pod stałą opieką. Tak to jest tylko kasa i kasa się dla nich liczy masakra .

reklama
Do góry