M@gda
Moderatorka
Ja nie wytrzhmalam i bylam w piatek, wynik 3,94 , wiec dzis tylko potwierdzenie porazki
Ja mimo wszystko nadal mam nadzieję, że to taki "late bloomer" i jeszcze ruszy z kopyta...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie wytrzhmalam i bylam w piatek, wynik 3,94 , wiec dzis tylko potwierdzenie porazki
Super by byloJa mimo wszystko nadal mam nadzieję, że to taki "late bloomer" i jeszcze ruszy z kopyta...
Super by bylo
A mial ktos moze taki przypadek ? Ze 1beta wyszla ponizej 5 a jednak byla ciaza ?Ja mimo wszystko nadal mam nadzieję, że to taki "late bloomer" i jeszcze ruszy z kopyta...
Szczerze mowiac nie mam pojecia ale na wielu forach dziewczyny mialy zakaza lykania ibuprofenu. Cos w tym musi byc moze to wplynelo na moje jajeczka ze tak malo ich wychodowalam i tak kiepskiej jakosci. Teraz bym go juz nie brala. Po gonapepthylu 3.75 mam mega bole glowy teraz pomaga mi pyralgina.
to bylo moje pierwsze usg.nie widzialam wczesniej maluszkow.mialam bardzo wysoka bete i marzylam,ze moze dwa Skarbelki sie zagniezdzily.niestety jak to powiedzial pan doktor-jeden nie dal rady.nie powiem.bylo mi smutno.poczulam żal ale zaraz potem pomyslalam sobie,ze moze tak mialo byc .my cieszymy sie bardzo ,za chociaz ten jeden z nami zostal.to dla nas ogromne szczescie.jezeli wszystko bedzie ok to za 1.5 roku wrocimy po rodzenstwo.mam jeszcze zamrozone 3 zarodki.narazie musze sie skupic nad tą ciazą i nad moim malenstwem kochanym .to jest teraz najwazniejsze.a potem pomyslimyElvka, ciesze sie z Toba , ze wszystko ok. Możesz mi przypomnieć jak to było u Ciebie? Widziałaś dwa pecherzyki na wcześniejszym usg? Były wtedy serduszka? Może to plamienie to właśnie wynik tego obumarlego zarodka...? Lekarz mi Powiedział, że tak może być, że można przy tym plamic.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki za Twoja bete!!!! ma byc wysoka!Dzień dobry Kochane
Ja się właśnie na moją pierwszą betę zbieram, taka jestem zestresowana że już w ubikacji byłam i wszystko ze mnie wyszło...Ale nie polecam tego sposobu bo jest niezdrowy dla maluszków w brzuszku...
trzymam kciuki za Twoja bete!!!! ma byc wysoka!
tez mialam krew a wczoraj lekarz powiedzial,ze on nic nie widzi i ,ze wszystko jest w porzadku.jak sie boisz to zadzwon do lekarza .zapytaj.wiem jak sie czujesz i Cie rozumiem.ja wczoraj jak zobaczylam krew to az cala chodzilam.trzeslam sie w srodku .nie fajne uczuciePomocy dziewczyny ! Miałam bardzo niespokojna noc, przy podcieraniu papier jasno- różowy , co prawda żadnej krwi narazie, jak aplikowalam luteine myślałam że zasłabne, ale na apilkatorze nic na szczęście, dzisiaj wypada dzień @, czuję jakbym zaraz miala dostać... Powiedzcie mi że to jeszcze nie koniec?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
tez tak pomyslalam. zal jest troszke ale teraz drugi maluszek jest wazny i ciesze sie strasznie ,ze jest z nami moj kochanyKochana moze te plamienie bylo zwiazane z tym ze drugi maluszek cie opuscil i organizm sie oczyscil. Wiem ze przykro ze tak sie stalo ale glowa do gory dbaj o siebie i drugiego maluszka :*