czasami pobolewal mnie brzuch,ale nie byl to silny bol.A powiedz mi czy przy tych wszystkich plamieniach miałaś może jakieś bóle brzucha?
reklama
Roksii89
Fanka BB :)
Ja brałam urlop nie chciałam, żeby w pracy widzieliHej dziewczyny mam pytanko czy po transferze brałyście L4 z kliniki czy od lekarza rodzinnego?
Ja jestem na zwolnieniu od Rodzinnego!!Hej dziewczyny mam pytanko czy po transferze brałyście L4 z kliniki czy od lekarza rodzinnego?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny dziś 3 dpt i oczywiście jakieś naszły mnie słabe przeczucia... Wiem nie można więc siedzę i ogladam już kolejna z rzędu komedię!!!
na dwa tygodnie mialam z kliniki a potem od rodzinnegoHej dziewczyny mam pytanko czy po transferze brałyście L4 z kliniki czy od lekarza rodzinnego?
nie zamartwiaj sie.to dopiero 3 dpt.wszystko bedzie dobrze.Dziewczyny dziś 3 dpt i oczywiście jakieś naszły mnie słabe przeczucia... Wiem nie można więc siedzę i ogladam już kolejna z rzędu komedię!!!
Właśnie dzwonili z kliniki ze żaden zarodek z pozostawionych nie osiągnął stadium blastocysty i że nic się nie udało zamrozić!!! Jest tylko ten który jest we mnie!!! I też nie wiem jak się rozwija!!! Ale wierzę w niego bardzo!!!nie zamartwiaj sie.to dopiero 3 dpt.wszystko bedzie dobrze.
adunnnia90
Kochana bedzie dobrze. Kropek z Toba zostanie [emoji173] [emoji4] [emoji110] teraz tylko lez i oglądaj te komedie romantyczne i prosze sie mi tu nie stresować bo to nie wskazane kropek tego nie lubi [emoji6]Dziewczyny dziś 3 dpt i oczywiście jakieś naszły mnie słabe przeczucia... Wiem nie można więc siedzę i ogladam już kolejna z rzędu komedię!!!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adunnnia90
Bedzie dobrze caly czas trzymam kciuki i ich nie puszczam[emoji110] [emoji110] [emoji110] ten co jest w Tobie jeszcze tam sobie posiedzi cale 9 miesiecy !!!Właśnie dzwonili z kliniki ze żaden zarodek z pozostawionych nie osiągnął stadium blastocysty i że nic się nie udało zamrozić!!! Jest tylko ten który jest we mnie!!! I też nie wiem jak się rozwija!!! Ale wierzę w niego bardzo!!!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: