nie.sama nie jade.moj bedzie prowadzil ale moja glowa juz ma dosc tego wszystkiego.za duzo stresu od bardzo dlugiego czasu.Jedz na leżąco! Mam nadzieję,że sama teraz nie będziesz prowadzić! trzymam kciuki za was :-*
reklama
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
nie.sama nie jade.moj bedzie prowadzil ale moja glowa juz ma dosc tego wszystkiego.za duzo stresu od bardzo dlugiego czasu.
Trzymaj się będzie dobrze
Daj znać po wizycie
M@gda
Moderatorka
Daj nam znać co lekarz powiedział.Trzymaj się będzie dobrze
Daj znać po wizycie
Trzymam kilogram i metr kciuków
tusiaczzek1988
Jutro planowo na być @ jakiś inaczej boli mnie brzuch kurde już bym chciała ten 19!
Nie martw się na pewno miesiaczka nie przyjdzie... Mogłabyś mi przypomnieć Kochana w których dniach robiłaś betę i jakie miały wartości?
Roksii89
8dpt 90,2Nie martw się na pewno miesiaczka nie przyjdzie... Mogłabyś mi przypomnieć Kochana w których dniach robiłaś betę i jakie miały wartości?
9dpt 217
10 dpt 371
Ilona 88
Myślę że tak, ja przy tych plamieniach mam brać relanium.Trzymam kciuki za wastak sie zestresowalam.cala chodze.jak myslicie ,moge wziasc relanium na wyciszenie???
Dziekuje Wam dziewczyny bardzo naprawde!!!!Trzymaj się będzie dobrze
Daj znać po wizycie
jestescie kochane.bardzo Wam dziekuje za wsparcieoczywiscie,ze dam znac ale u Was to bedzie kolo 20 bo jest godzina roznicyDaj nam znać co lekarz powiedział.
Trzymam kilogram i metr kciuków
reklama
tusiaczzek1988
8dpt 90,2
9dpt 217
10 dpt 371
Dziękuję Roksii89
Podziel się: