reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A jak radzicie sobie z zaparciami? Kurka nooo prędzej bym jajo dziś zniosła niż się wypróżniła, no ani za bardzo popchnąć ani jak, no maskara :oo2:
Ja też mam straszne zaparcia ,mi lekarka wczoraj poleciła owsiankę z jabłuszkiem że skórką i śliwkami , no i Maślanka do picia.A w wyjątkowej sytuacji czopek glicerynowy.

reklama
A że tak zapytam bo niestety dużo nas tutaj na tym forum i ciężko cokolwiek tu znaleźć bo tyle tych wiadomości, mogłabyś mi przypomnieć który to dpt u Ciebie?
Dziewczyny, bertha dala pomysl na tablice osiągnięć. Pomysle nad tym. Moze uda mi sie cos wykombinowac. Tam kazda moglaby dodac np kiedy miala transfer, kiedy beta i jaka.

Ale musze ogarnoc to bo nie mam jeszcze pomyslu jak to zrobic.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Narzekałam na brak objawów to teraz czuję się jak na @, jutro planowo wypada, mam wrażenie że zaraz dostanę i leci ze mnie woda, ehh nigdy człowiek spokojny nie będzie, jeśli zarodek był 6 dniowy to może zrobić test 9 dpt? Co myślicie?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry