reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Beta 0,1
Nie udało się niestety...
Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Te 2 tygodnie dały mi psychicznie w kość strasznie...
Mrozaków nie mam i 15 tys na kolejne podejście też nie.
Mamy syna więc mamy się komu poświęcić, a może zdarzy się naturalny cud? Kto wie?
Powodzenia kochane i samych pozytywny bet życzę od teraz!!!
Jest mi trudno cokolwiek napisać; ( to bardzo smutne...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarz dziś trochę zmniejszył mi dawkę waginalna i doustna progesteronu, ale dostałam Prolutex. Jakieś wskazówki do stosowania ? Mogę podawać razem z clexane w jednym czasie? Igły 0.45 będą Ok? Wzięłam też 0.3 na wszelki wypadek.
Mialyscie efekty uboczne po Prolutex?
Wiecie jaki mam progesteron?! Lekko ponad 9 w 6t2d... W głowie się nie mieści że taki niski wg mnie .
W ogóle jestem w szoku. Za 3 tyg mam zrobić usg , podobno to całkiem spotykane po ivf po podaniu dwóch zarodkow. ..

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w poprzedniej ciazy zadnych objawow, a ciaza byla. Nawet ta sama babka raz ma tak, a raz tak. Ja wiem, ze jak nie ma objawow, to panika, bo kazda z nas nasluchuje organizmu. Ale tak naprawde to tylko beta... Wiec badz dobrej mysli!
Cały czas wierzę że jestem blisko upragnionego celu;)

Dziewczyny, byłam skonsultować to niskie tętno u dr z Kliniki i powiedział że są dwa zarodki, jeden wygląda prawidłowo, a drugi nie , prawdopodobnie obumarly albo niedługo obumrze... Boshe nie spodziewałam się takiego czegoś w ogóle . .. Słyszalyście o takiej syt?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
A moze drugi zagniezdzil sie pozniej i wszystko bedzie dobrze.
Albo jest slabszy i w takiej sytuacji tak czasem bywa.

ja tez mam dwa zarodeczki i do tego tyłozgietą macice wiec ja od poczatku wiedzialam ze z plecami bedzie u mnie problem.ale wczesniej zanim sie udalo obiecalam ,ze nie bede na nic narzekac:):tak::tak:no i wypada dotrzymac obietnicy :cool2:chociaz lekko nie jest:)
Też mam tylozgiecie, u mnie trochę się mocowali z cewnikiem do przetransportowania zarodka, dlatego transfer nie był zbyt przyjemny, ale mam nadzieję że nie zaszkodzi to maluszkowi...

reklama
Beta 0,1
Nie udało się niestety...
Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Te 2 tygodnie dały mi psychicznie w kość strasznie...
Mrozaków nie mam i 15 tys na kolejne podejście też nie.
Mamy syna więc mamy się komu poświęcić, a może zdarzy się naturalny cud? Kto wie?
Powodzenia kochane i samych pozytywny bet życzę od teraz!!!
Przykro mi kochana sciskam mocno

Do góry