reklama
sylha
mama bliźniakowa
Jom- ja ten test przed chwil robiłam :-) i też czekam na betę....
Magdusia 31
Fanka BB :)
Jo.M kochana na pewno te decyzje są bardzo ciężkie, ale w końcu trzeba jakąś podjąć-tak sobie myślę, że jak u Ciebie wszystko w porządku, to może inseminacja z nasieniem dawcy się powiedzie?
Podziwiam Twojego M ,że właśnie jest za tym-nie każdy facet na to by się zdecydował.
Życzę Wam z całego serca żeby każda Wasza decyzja okazała się dobrą i żebyście doczekali się swojego szczęścia![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Sylha superrrrrr czekamy na wynik bety.Dziś masz 7dpt i wyszła blada krecha:-):-):-)
Podziwiam Twojego M ,że właśnie jest za tym-nie każdy facet na to by się zdecydował.
Życzę Wam z całego serca żeby każda Wasza decyzja okazała się dobrą i żebyście doczekali się swojego szczęścia
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Sylha superrrrrr czekamy na wynik bety.Dziś masz 7dpt i wyszła blada krecha:-):-):-)
dziewczyny i dzis znow mu zle chyba za wczesnie sie cieszylam :/
paula_nr1-ta vitabiosa to na uklad trawienny i takie tam : tu link:
Vita-Biosa - Rewelacyjny "Eliksir Zdrowia i M
miliaaa- a co u ciebie ?
paula_nr1-ta vitabiosa to na uklad trawienny i takie tam : tu link:
Vita-Biosa - Rewelacyjny "Eliksir Zdrowia i M
miliaaa- a co u ciebie ?
Ostatnia edycja:
Roxii nie udzielam się u was co prawda, ale czytam ... miałam podobną sytuację jak ty po transferz, że beta rosła sobie a na usg lekarz powiedział że nie ma na co liczyć bo zarodek się nie rozwija ... no i żeczywiście dostałąm @ i na tym się skończyło a to był 6 tydz. więc na pewne rzeczy po prostu nie mamy wpływu ...Przykro mi
joweg...dziekuje, ze pytasz...a u mnie dobrze. w tym cyklu co bede miala koncze badania, moj M tez...wiec od jeszcze nastapnego zaczynam stumulacje...dlugo nam zeszlo z tymi badaniami, bo po pierwsze ja nie zarabiam a te badania masakratycznie duzo kosztuja i musielismy je powoli robic...
bardzo mi przykro, ze z twoim mezem cos sie dzieje, wiedz, ze ja mimo ze rzadko sie udzielam to czesto mysle o tobie i wierze, ze sie poprawi i bedzie to po prostu smutnym wspomnieniem...
mieliscie jechac do lekarza? byliscie juz?
bardzo mi przykro, ze z twoim mezem cos sie dzieje, wiedz, ze ja mimo ze rzadko sie udzielam to czesto mysle o tobie i wierze, ze sie poprawi i bedzie to po prostu smutnym wspomnieniem...
mieliscie jechac do lekarza? byliscie juz?
reklama
miliaa- maz zaraz jedzie a ja niestety nie bo musze do pracy, strasznie dzis rozdrazniony i wogole ryczy na mnie :/ nom mi zeszlo z tym wszystkim od lipca do listopada torche dlugo ja czekam na @ i chyba pojade na wizyte zobacze co z mezusiem najpierw ,spadam milego dnia
wieczorem zajrze
Podziel się: