reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mozesz liczyc date transferu + 14 dni + 3 dni, bo 3dniowe. Ale nie wiem czy to ma az takie znaczenie, bo na jednym z pierwszych usg powiedza Ci,wg wielkosci dziecka jaka jest data ciazy. A sam porod to bardzo rzadko kiedy jest w terminie. Ta data liczona od transferu i tak bedzie w przyblizeniu podobna do tej z @ o pewnie jakis dzien-dwa.
Ps. Zdziwie sie, jak u Ciebie nie bedzie blizniakow, bo bete masz duzo wyzsza niz moja, bo Ty dodatkowo mialas 3dniowe, a ja blastki, wiec to jakby beta te dwa dni wczesniej mocniejsza. No ale roznie bywa, kiedys idziesz na usg?
19 kwietnia po świętach q środę

Roksi ja chyba oszaleje z radosci!
Tak bardzo sie cieszę
Warto było poczekać ten miesiąc.
Tak sie denerwowałas!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję kochana, jest mi przykro z twojego powodu bo ta sama doktor, ale już się nie mogę doczekać twojej dobrej wiadomości i twojego brzuszka i możemy się spotkać na rynku na wiele lody hehe

Dziękuję kochana, jest mi przykro z twojego powodu bo ta sama doktor, ale już się nie mogę doczekać twojej dobrej wiadomości i twojego brzuszka i możemy się spotkać na rynku na wiele lody hehe

Ja byłam bardzo zdziwiona dlaczego ona trzymała moje zarodki do 5 doby. I tak z 6 miałam jedna Morule w 5 dobie. Wszystkie odeszły w 3dobie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze się nie stresuj. Jutro pojedziesz, zmieni Ci leki i będzie dobrze. A co teraz bierzesz?

0d1ycsqv6el2ukba.png
Luteinusa dopochwowo 3 razy, duphaston 2 razy (tylko te są progesteronowe chyba z całej garstki)

Ja byłam bardzo zdziwiona dlaczego ona trzymała moje zarodki do 5 doby. I tak z 6 miałam jedna Morule w 5 dobie. Wszystkie odeszły w 3dobie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zupełnie jak u mnie ale to już pisałam Ci pierw radość, że przy słabym nasieniu 6 się zapłodniło dwa moje kochane szczęścia 3 dniowe co są teraz u mamusi w brzuszku i 4 zestawione do 5 doby i żaden nie dał rady płakałam jak głupia

reklama
Dzis poraz kolejny powiedziałam do Boga ze życie jest niesprawiedliwe.
Dlaczego!
Pytam dlaczego ja?
Dlaczego Wy?

Mieszkaja u nas w bloku.
Każde dziecko z innym facetem ma
Teraz z jakimś innym mieszka
Juz w ciąży z 5!
Piwa noszą skrzynkami na 5 piętro
A jak dzis zobaczyłam ją z brzuchem na parkingu pod blokiem PALĄCA PAPIEROSA TO MI CIŚNIENIE PODSKOCZYŁO I KREW SIE ZAGOTOWAŁA.
[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
dokladnie to samo pytanie zadawalam sobie z tysiac razy.czlowiek sie naoglada tych pijanych bab w ciazy z fajka w gebie i az dziw bierze jak one tą ciaze utrzymuja.my boimy sie za przeproszeniem bąka puscic a taka to ma w dupie wszystko i co roku ciaza.jak.to jest???!!

Do góry