Roksii89
Fanka BB :)
Maskara z tymi lekarzami i klinikami, dobrze, że jesteśmy tu wszystkie na forum :-)I tak masz dobrze, bo ja mam do mojego tylko @. Nieźle co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maskara z tymi lekarzami i klinikami, dobrze, że jesteśmy tu wszystkie na forum :-)I tak masz dobrze, bo ja mam do mojego tylko @. Nieźle co?
Ja mialam pobranych 30 z tego prawidlowych 17Ile to jest dużo jajeczek? Ja po 2 tygodniach busereliny i tygodniu bemfoli mam tylko 6 jajeczek 11mm i 9 które zaczynają dopiero rosnąć.
Ojeju. Tak mi przykro bardzo. Myslami bylam z Toba dzisiaj ale dopiero czytam forum.Za mnie już nie musisz trzymać
Wynik 0,1 porażka
Hej. Ja jestem z Gamety U dr Pawła. Zakręcony jest ale go strasznie lubię. A Ty?Nie czytałam waszych wpisów od wczoraj a tu tyle zaległości :-) trzymam bardzo mocno kciuki za was wszystkie dziewczyny :-)
Mimo że was nie znam to bardzo przezywam wasze problemy
Czy któraś z was leczy sie w Gamecie w Rzgowie kolo Łodzi ?
Hej Sol ja tez Gameta dr PolacHej. Ja jestem z Gamety U dr Pawła. Zakręcony jest ale go strasznie lubię. A Ty?
Ja też nie mam teściów i też tak mam, że czasami bym posłuchała tego marudzenia, zapytała o jakąś poradę a jak to było jak mąż był mały itp a czasem sobie myślę że mamy troszkę "luzniej"To macie tesciowe dziewczyny... ja niemam wcale tesciow (moj maz bardzo poznym.dzieckiem byl) i raz sie.ciesze raz zaluje. W sumie nie wiem jak to do konca jest.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo. A ja myślałam, że tutaj sama jestem z Łódzkiej Gamety. Słyszałam dobre opinie i tym doktorze. Zadowolona jesteś?
Odstawiamy leki. Dostajesz @ i już możesz próbować od razu z mrozaczkami albo zrobić sobie przerwę.Mamy dwa eskimosy Wiec nadzieja jeszcze do końca nie umarła...
Dziewczyny jak to teraz wyglada dalej skoro się nie udało? Odstawiam leki i dostaje @ czy jakos będzie wywoływana? Kiedy można spróbować ponownie? Podpowiedzcie coś proszę
Bardzo jestem zadowolona. Po punkcji i transferze sam do mnie dzwonil jak sie czuje. W gabinecie tez zawsze siedzimy ile trzeba i dokladnie na kazde pytanie odpowiada i ma poczucie humoru. Nie nie jestes sama. Jeszcze Kikuli jest z Lodzkiej gamety [emoji4]Ooo. A ja myślałam, że tutaj sama jestem z Łódzkiej Gamety. Słyszałam dobre opinie i tym doktorze. Zadowolona jesteś?