reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny muszę wam coś powiedzieć- ja też straciłam ciążę po pierwszym Icsi i naprawdę wiem co przezywacie z tymi nieszczesnymi plamieniami...tylko że ja niestety krwawilam.I prawda jest taka że obwiniam siebie bardzo za to że w pewnym momencie straciłam nadzieję, przestałam po prostu wierzyć w moje dziecko, że będzie wszystko dobrze.Lezalam, płakałam i się denerwowalam.I błagam Was nie popelniajcie mojego błędu!Dlatego to wszystko Wam piszę.Tak jak kiedyś pewien tata po stracie kilku ciąż i w końcu sukcesie mi powiedzial: "przede wszystkim spokój, bez spokoju się nie uda". I ja mu wierzę i wiem że teraz bede przygotowana nie zmarnuje drugiej szansy.A móje pozytywne nastawienie i matczyna wiara i milosc zdziałaja cuda! Może komuś tym postem pomoge w trudnych chwilach, bardzo bym tego chciała.

Nie czytałam waszych wpisów od wczoraj a tu tyle zaległości :-) trzymam bardzo mocno kciuki za was wszystkie dziewczyny :-)
Mimo że was nie znam to bardzo przezywam wasze problemy :frown:
Czy któraś z was leczy sie w Gamecie w Rzgowie kolo Łodzi ?
Hej. Ja jestem z Gamety :) U dr Pawła. Zakręcony jest ale go strasznie lubię. A Ty?

To macie tesciowe dziewczyny... ja niemam wcale tesciow (moj maz bardzo poznym.dzieckiem byl) i raz sie.ciesze raz zaluje. W sumie nie wiem jak to do konca jest.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie mam teściów i też tak mam, że czasami bym posłuchała tego marudzenia, zapytała o jakąś poradę a jak to było jak mąż był mały itp a czasem sobie myślę że mamy troszkę "luzniej"

Mamy dwa eskimosy Wiec nadzieja jeszcze do końca nie umarła...
Dziewczyny jak to teraz wyglada dalej skoro się nie udało? Odstawiam leki i dostaje @ czy jakos będzie wywoływana? Kiedy można spróbować ponownie? Podpowiedzcie coś proszę :(
Odstawiamy leki. Dostajesz @ i już możesz próbować od razu z mrozaczkami albo zrobić sobie przerwę.
Przy crio transferze jest mniej leków. Trzymam mocno kciukasy za kolejne podejście. Sama zdecyduj kiedy będziesz na nie gotowa. Buziaki.

reklama
Ooo. A ja myślałam, że tutaj sama jestem z Łódzkiej Gamety. Słyszałam dobre opinie i tym doktorze. Zadowolona jesteś?
Bardzo jestem zadowolona. Po punkcji i transferze sam do mnie dzwonil jak sie czuje. W gabinecie tez zawsze siedzimy ile trzeba i dokladnie na kazde pytanie odpowiada i ma poczucie humoru. Nie nie jestes sama. Jeszcze Kikuli jest z Lodzkiej gamety [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry