reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dlaczego tak uważasz? Przecież miałaś podane 2 zarodki wiec możliwe , ze dwa sie przyjęły [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem właśnie nie znam się tak na tym
Dziękuję dziewczyny za gratulacje ale do mnie do jesxze nie dotarło dopiero będzie ba maxa radować sir serce jak zobaczę już moje dzieci lub dziecko :-)

reklama
Dziewczyny, u mnie dzis pierwsze usg i sa 2 pecherzyki!! Jeszcze za wczesnie na serduszka i zarodki. Dr kazala przyjsc za tydzien, moze bedzie widac serduszka. Zdjecia dzidziusiow :)
Schowek01.jpg

Załączniki

• Schowek01.jpg
    Schowek01.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 336
Nie za wysoka beta jak na 8 dpt?
Roksi, Ty mialas podawane 3dniowe? Jesli tak, to beta wyglada bardziej na blizniaki niz na pojedyncze. Wiesz, to moze byc roznie, ale jakby wrozyc z samej bety to blizniaki.
Tu masz srednie dla blizniakow
Link do: The BetaBase
a Ty jestes 8+3=11dpo (dzien po owulacji) czyli srednia na blizniaki w tym dniu, to 60, Ty masz jeszcze mocniejsza. Moga byc blizniaki :)

reklama
A jak u Ciebie, bylas juz u kardiologa?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za pamięć:) Kardiolog zaplanowany na jutro. Wczoraj Gin. znowu próbował je zbadać i nawet było je trochę lepiej widać niż na ostatnich dwóch badaniach. Według niego przegroda jest, ale woli żeby zobaczył je kardiolog, bo ma na to lepsze sposoby, a ułożenie dziecka nie sprzyja dokładnej ocenie. Trochę się uspokoiłam, ale stres i tak jest.
Mała rośnie i ma już 650 g:)

Do góry