reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki za pamięć:) Kardiolog zaplanowany na jutro. Wczoraj Gin. znowu próbował je zbadać i nawet było je trochę lepiej widać niż na ostatnich dwóch badaniach. Według niego przegroda jest, ale woli żeby zobaczył je kardiolog, bo ma na to lepsze sposoby, a ułożenie dziecka nie sprzyja dokładnej ocenie. Trochę się uspokoiłam, ale stres i tak jest.
Mała rośnie i ma już 650 g:)

Ale juz duża [emoji6] tak szybko leci czas jak patrzę na kogos a u mnie jakby wszystko stanęło w miejscu... Powodzenia jutro!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kobitki dziś jest 7dpt a tu się nic nie dzieje, wczoraj wieczorem trochę brzuch pobolał(pierwszy raz od transferu) a dziś spokój trochę piersi mnie bolą ale to myślę że przez ten estrofem a tak cisza no trochę senna dzisiaj jestem ale to może ciśnienie hmm no nie wiem sama co myśleć, tam na dole ciągle czuję się mokro ale to może przez te globulki dopochwowe, choć mimo wyplywajacego lutinus jeszcze takie coś bezbarwnego leci ale nie jakoś dużo...Taki normalny wodnisty śluz...Czemu to wszystko musi nas tyle nerwów kosztować...:errr:
Czytalam tu ostatnio, ze dwie dziewczyny, ktore mialy "mokro", jakby woda, zaszly w ciaze i wtedy zorientowalam sie, ze ja tez mialam taka jakby wode z 2 razy. Myslalam wtedy, ze moze sie tak spocilam, ale to nie to. Takze badz dobrej mysli, bo te objawy, ta sennosc to tez moze byc objaw. A co do testow, na pewno od pink jest lepszy Facelle z rosmanna, ten paskowy wystarczy. On ma niby czulosc od 25, ale mi pokazal cien kreski przy becie 15, czytalam ze dziewczynom potrafil pokazac przy bedzie 10. Nie wiem tylko jak ten Pink super czuly, ale moim zdaniem mozesz probowac Facelle. Ja robilam Facelle, nast dnia, Facelle, nast dnia Pink i Pink pokazal najslabsza kreske, mimo, ze beta rosla.

Czytalam tu ostatnio, ze dwie dziewczyny, ktore mialy "mokro", jakby woda, zaszly w ciaze i wtedy zorientowalam sie, ze ja tez mialam taka jakby wode z 2 razy. Myslalam wtedy, ze moze sie tak spocilam, ale to nie to. Takze badz dobrej mysli, bo te objawy, ta sennosc to tez moze byc objaw. A co do testow, na pewno od pink jest lepszy Facelle z rosmanna, ten paskowy wystarczy. On ma niby czulosc od 25, ale mi pokazal cien kreski przy becie 15, czytalam ze dziewczynom potrafil pokazac przy bedzie 10. Nie wiem tylko jak ten Pink super czuly, ale moim zdaniem mozesz probowac Facelle. Ja robilam Facelle, nast dnia, Facelle, nast dnia Pink i Pink pokazal najslabsza kreske, mimo, ze beta rosla.

U mnie tez facelle wykazał sie "czujniejszy" niż pink [emoji6]

Ide dzisiaj zobaczyć moja fasolke :) może się coś zmieniło od piątku :) kochana a Ty miałaś tylko pęcherzyk czy pecherzyk zoltkowy też?

O ile dobrze pamietam to w 24 dpt miałam tylko pęcherzyk pózniej jak byłam w szpitalu( ale nie pamietam który to był dzień) był pęcherzyk z malutkim zarodkiem

reklama
Ale juz duża
emoji6.png
tak szybko leci czas jak patrzę na kogos a u mnie jakby wszystko stanęło w miejscu... Powodzenia jutro!

Kochana, odpoczywaj teraz i dojdź do siebie. Kolejna Kropka już niedługo będzie potrzebować wyluzowanej macicy:)

Do góry