reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Proszę na wstępie nie śmiejcie się że mnie.
Dziś po raz pierwszy przy wkładaniu lutinusa wyczułam bardziej po lewej stronie taką kulkę przypuszczam że to właśnie szyjka macicy, tyle tylko czy ja ją powinnam wyczuwać na tym etapie. Z tego co czytałam to szyjka opuszcza się w fazie nieplodnej. Zdziwiłam się bo głupio się przyznać ale czułam ją dzisiaj pierwszy raz...

reklama
Proszę na wstępie nie śmiejcie się że mnie.
Dziś po raz pierwszy przy wkładaniu lutinusa wyczułam bardziej po lewej stronie taką kulkę przypuszczam że to właśnie szyjka macicy, tyle tylko czy ja ją powinnam wyczuwać na tym etapie. Z tego co czytałam to szyjka opuszcza się w fazie nieplodnej. Zdziwiłam się bo głupio się przyznać ale czułam ją dzisiaj pierwszy raz...
Ja nawet nie wiem czy ją kiedykolwiek czułam, nie wkładam sobie tam palcy zbyt często ;)

Roksii, po jakim czasie odczytałaś wczoraj sikacza?

Ja też zrobiłam, intensywność drugiej kreski jakby podobna, ale też nie wiem czy sobie nie wkręcam... i teraz to juz nie wiem po jakim czasie ją zobaczyłam.

Wariuje...

rozumiem Cie bardzo dobrze.to bardzo trudny czas dla kazdej z nas.nastroje zmieniaja sie z dnia na dzien i nic nie poradzisz.tak juz jest i juz....ciezko bedzie ale wszystkie damy rade bo nie mamy wyjscia:);)
6 tabletek luteiny;) mojego męża nigdy nie pytam, po nieudanych iui strasznie się zraził ...położna walnęła wczoraj że myśli że ciąża będzie, po czym powiedziała że jak coś pójdzie nie tak to żeby przypomnieć że macicę mam w tylozgieciu.. - takie pocieszenie, im tam zależy na klientach ;)
Ojej. Na pewno Cię troszkę podraznil. Nie denerwuj się.
Ile bierzesz luteiny w ciągu doby?
Ja już dziś gadałam do mojego kropka żeby został zdrowiusienki i mnie nie opuszczał na 9 miesięcy. Może to pomoże.
Pytałam męża jakie ma przeczucia a on ze 50/50 więc zobaczymy :)
Dobrze że Was mam bo Wy takie pozytywne jesteście babeczki

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powodzenia dzisiaj , kciuki mocno zaciskam:biggrin2:ja dziś strasznie źle się czuję., doszły wymioty., niewiem zastanawiam się nad L4, mam jeszcze teraz szkolenie dwudniowe..-piątek i sobota., coaching..kurcze niewiem jak dam radę...Wy dziewczyny już na zwolnieniach czy w pracy ?

Czuje się dobrze tylko baaardzo zmęczona. Do tego jak poszłam do apteki to kochana Straz miejska poczęstowała mnie blokadą na koło, nawet nie wiedziałam, ze stanęłam na zakazie. I tak moje wydatki dzisiaj wzrosły o 100zl i 1 punkt karny.
Haha ja ostatnio uciekałam przed strażą i też spod apteki;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny powodzenia dzisiaj , kciuki mocno zaciskam:biggrin2:ja dziś strasznie źle się czuję., doszły wymioty., niewiem zastanawiam się nad L4, mam jeszcze teraz szkolenie dwudniowe..-piątek i sobota., coaching..kurcze niewiem jak dam radę...Wy dziewczyny już na zwolnieniach czy w pracy ?
Ja na L4

Do góry