reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Widać u mnie też taka byłaI jak jest ta kreska,czy tylko ja ją widzę i się wkrecam
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Vinszka
Ja to bym już skakała pod sufit, choć nie wolno, w życiu nie widziałam drugiej kreseczki...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja widziałam raz w życiu cień drugiej kreseczki, okres mi też się spóźniał 2 dni, a na wieczór dostałam @
Pixie_Dixie
Musiałam hehe jutro idę zrobić progesteron to zrobię jesxze betę ale nie będę się nią sugerować dopiero ta piątkowa
O kurczaki [emoji12] jak jest cień cienia to tez sie liczy, możesz sie juz powoli cieszyć ale wiadomo beta i jej przyrosty!! Ale trzymam mocno kciuki [emoji8]
Dziewczyny udanych wizyt lekarskich i owocnych transferów [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Po cichu gratuluję[emoji4]I jak jest ta kreska,czy tylko ja ją widzę i się wkrecam
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Spokojnie, nic się nie stało, już naprawione. Mam taka magiczną ukrytą zakładkę, gdzie wszystko jest zapisane - właśnie na take okazje Twoją wizytę też dodałam.M@gda chyba cos nabadzialam w kalendarzu.niechcący zrobilam sortuj i nie moge juz tego cofnac :/ Jejku sorki
Nauczymy się. Żeby posortować trzeba zaznaczyć zakres i sortować po zakresie.
Nie zrażajcie się, że coś nie wychodzi. Trochę praktyki i każda z nas będzie miszczem
M@gda
Moderatorka
Gratulecje!!!I jak jest ta kreska,czy tylko ja ją widzę i się wkrecam
Roksii, nakeciłaś mnie. Może i ja jutro zrobię... to już 7dpt 5 dniowych by był.
reklama
Podziel się: