hej jasne,u Nas bedzie Ci razniej!Czesc dziewczyny niesmialo chcialabym sie do Was przylaczyc- choc czasem ten " problem nieplodnosci"wydaje mi sie tak odlegly a czasem tak bliski... ze musze wrecz tlumaczyc sobie ze dotyczy to takze mnie. Mysle ze rozumiecie co mam na mysli. Podczytuje Was juz jaaakis czas, z przerwami.I jestescie tak bliskie mojemu sercu ze postanowilam sie ujawnic nie wiem czy dobrze robie, ze " znowu sie nakrecam" ale jestem przed drugim podejsciem do icsi i coraz częściej o tym myślę i tak bardzo chce dziecka, tak długo to czekanie juz trwa, i tak bardzo się boję... że chyba zwariuje.przyjmiecie mnie do swojego grona?
reklama
Sol
Fanka BB :)
Pęcherzyk/i na pewno będzie. Ja serduszko widziałam na miesiąc po punkcji.Dziewczyny dziś według okresu mam 4 tydzień 5 dzień i jestem 22 dni po punkcji 20 dni po transferze. Czy możliwe, ze juz na dzisiejszym usg będzie widać pecherzyk lub pęcherzyki? Kiedy pojawia się serduszko? Jakoś wszelkie ciążowe objawy mi przeszły oprócz bólu piersi i się trochę martwię. Już wolałabym co rano zaliczyć wymioty przynajmniej miałabym pewność, ze moje Kropki nadal są ze mną...
Powodzenia i czekamy na info. 1, 2 and może 3?
adansonia
mozna brac ja
Mozna brac jakies sordki na uspokojenie? przed punkcja i po transferze?Ilona 88 - przypomnij mi Kochana do kiedy bralaś relanium? Bo dziś już 6dpt i nie wiem czy nadal brać czy już pomału odpuszczać.?
Ilona 88
Witaj!Czesc dziewczyny niesmialo chcialabym sie do Was przylaczyc- choc czasem ten " problem nieplodnosci"wydaje mi sie tak odlegly a czasem tak bliski... ze musze wrecz tlumaczyc sobie ze dotyczy to takze mnie. Mysle ze rozumiecie co mam na mysli. Podczytuje Was juz jaaakis czas, z przerwami.I jestescie tak bliskie mojemu sercu ze postanowilam sie ujawnic nie wiem czy dobrze robie, ze " znowu sie nakrecam" ale jestem przed drugim podejsciem do icsi i coraz częściej o tym myślę i tak bardzo chce dziecka, tak długo to czekanie juz trwa, i tak bardzo się boję... że chyba zwariuje.przyjmiecie mnie do swojego grona?
ja rowniez trzymam.kciuki za wszystkie laski!!!!Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie transfery, wizyty i wynik - będzie dobrze ta wiosna należy do NAS
adansonia
W jednosci sila Kazda z nas sie boi ale dzieki temu forum mozna otrzymac wsparcie i pocieszenie. Ja jestem tu co prawda nowa. Ale wasza obecnosc naprawde mi wiele daje. Nikt nas tak nie zrozumie jak inne kobietyCzesc dziewczyny niesmialo chcialabym sie do Was przylaczyc- choc czasem ten " problem nieplodnosci"wydaje mi sie tak odlegly a czasem tak bliski... ze musze wrecz tlumaczyc sobie ze dotyczy to takze mnie. Mysle ze rozumiecie co mam na mysli. Podczytuje Was juz jaaakis czas, z przerwami.I jestescie tak bliskie mojemu sercu ze postanowilam sie ujawnic nie wiem czy dobrze robie, ze " znowu sie nakrecam" ale jestem przed drugim podejsciem do icsi i coraz częściej o tym myślę i tak bardzo chce dziecka, tak długo to czekanie juz trwa, i tak bardzo się boję... że chyba zwariuje.przyjmiecie mnie do swojego grona?
Oska jak ja dobrze Cie rozumiem! mam dokladnie to samo.niepokoj caly czas mi towarzyszy.zastanawiam sie codziennie czy moje kropeczki sa ze mna.przez te plamienia stracilam cala radosc.usg w niedziele .boje sie bardzo .i ja tez tak ja Ty -zadnych objawowDziewczyny dziś według okresu mam 4 tydzień 5 dzień i jestem 22 dni po punkcji 20 dni po transferze. Czy możliwe, ze juz na dzisiejszym usg będzie widać pecherzyk lub pęcherzyki? Kiedy pojawia się serduszko? Jakoś wszelkie ciążowe objawy mi przeszły oprócz bólu piersi i się trochę martwię. Już wolałabym co rano zaliczyć wymioty przynajmniej miałabym pewność, ze moje Kropki nadal są ze mną...
Ilona 88
Ja brałam 3×1 do 1 weryfikacji , czyli do 3 lub 4 dpt ,ale jak coś się dzieje to lekarka pozwala mi wziąść 1 tabletkę.Ilona 88 - przypomnij mi Kochana do kiedy bralaś relanium? Bo dziś już 6dpt i nie wiem czy nadal brać czy już pomału odpuszczać.?
reklama
adunnnia90
@Sol i @Emilianka6966 powodzenia na transferach [emoji110][emoji4]
Dziewczyny owocnych widokow na dzisiejszych wizytach [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny owocnych widokow na dzisiejszych wizytach [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: