pkati
Fanka BB :)
Dziewczyny wczoraj 8dpt i jest nieśmiała...
Pieknie gratuluje rowniez ))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wczoraj 8dpt i jest nieśmiała...
Trzeba jajka święcić w dobrym humorzeJa też przed świętami bede próbować już coś tam dojrzeć
O której jutro masz? Ja już wracam do pracy od jutra ale chyba od rana będę mieć same spotkania..to kciuki mogę trzymać nie?Dzięki wielkie panik. Emocje już rosną a tutaj jeszcze 24 godz!
Sprawdzę bo jestem ciekawska i nie wytrzymam dłużej. Ale dziś złapałam doła przyzwyczaiłam się, że boli mnie brzuch i kręgosłup,a dzisiaj już nie yyyy
Dzieki wielkie. Trzymaj mocnoO której jutro masz? Ja już wracam do pracy od jutra ale chyba od rana będę mieć same spotkania..to kciuki mogę trzymać nie?
Daj znać jak już po będziesz- będę czekać na wieści
Kciuki dziewczyny! Zycze Wam z całego serca, zeby te transfery zakończyły sie pięknymi betamiDzieki wielkie. Trzymaj mocno
Jutro o 14.00 szczególnie i o 12 za Emilianke też.
Ja też idę do pracy zaraz po czyli od środy ale będę się starała oszczędzac jak tylko się da.
Kochana jesteś. Mam nadzieję, że Ty będziesz się dobrze czula w pracy. Postaraj się też nie napracować za mocno
X