reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez mam rocznice slubu 14 kwietnia i tez 5 [emoji4]
Bedzie wszystko dobrze. Teraz to juz musi byc tylko pieknie [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
To fajnie się złoŻyło he he. Mam nadzieje ze bedzie ok. Bo wczoraj powiedzieliśmy męża rodzinie to wariuje ze szczęścia nie myślałam że tak zareagują na.ciaze w sumie to będzie 1 dziecko u nich w rodzinie

Kurcze niewiem czy zdecydowac sie az na dwa... ja mam 6dniowe blastki zamrozone...
Ja 5 dniowe blastki. Tez bije sie z myslami tymbardziej ze to 2 ostatnie mrozaki, ale chyba 2 raz z rzedu nie moze sie nie udac...Uda sie teraz wierze w to bardzo [emoji4] . Tez sie balam 2, dlatego przy 1 transferze zdecydowalismy sie na 1. A teraz po dluzszym przemysleniu na 2 i tak sobie mysle ze fajnie by bylo miec blizniaki [emoji4] ja jestem z blizniakow mam siotre blizniaczke [emoji4]

To fajnie się złoŻyło he he. Mam nadzieje ze bedzie ok. Bo wczoraj powiedzieliśmy męża rodzinie to wariuje ze szczęścia nie myślałam że tak zareagują na.ciaze w sumie to będzie 1 dziecko u nich w rodzinie
U mojego meza tez by tak pewnie bylo bo on jedynak. U mnie z rodzenstwa to tylki my nie mamy. Bedzie dobrze [emoji4]

Ja 5 dniowe blastki. Tez bije sie z myslami tymbardziej ze to 2 ostatnie mrozaki, ale chyba 2 raz z rzedu nie moze sie nie udac...Uda sie teraz wierze w to bardzo [emoji4] . Tez sie balam 2, dlatego przy 1 transferze zdecydowalismy sie na 1. A teraz po dluzszym przemysleniu na 2 i tak sobie mysle ze fajnie by bylo miec blizniaki [emoji4] ja jestem z blizniakow mam siotre blizniaczke [emoji4]

No fajnie tylko moja lekarka proponowala przy pierwszym podejscii jeden zarodek ze wzgledu na to, ze ciaza mnoga zawsze jest dla nich ryzykiem... ze moge lezec w szpitalu 9 miesiecy, urodzic wczesniaki itp...

No fajnie tylko moja lekarka proponowala przy pierwszym podejscii jeden zarodek ze wzgledu na to, ze ciaza mnoga zawsze jest dla nich ryzykiem... ze moge lezec w szpitalu 9 miesiecy, urodzic wczesniaki itp...
Tez to mielismy przedstawione ze ciaza mnoga jest bardziej ryzykowna, czesciej sie konczy przedwczesnymi porodami.

reklama
Do góry