A to byla blastocysta? Bo jezeli 3dniowy zarodek to nie ma nic a nic znaczenia. Jezeli chodzi o blastocyste to zaczyna sie implantowac 1-2dpt ale zanim podlaczy sie do krwioobiegu to z 48h. Clexan działa tego samego dnia wiec nie ma problemu 4-5dpt byl by problem ale i niekoniecznie. BTW niektóre kliniki zalecają clexane i acard po pozytywnej becie wiec.....:-)Hej dziewczyny... Już pytam ktorys raz
Historia
Nasza jest długa.... O dziecko staramy się 4 lata.. rok bez stresu... Prawie 3 lata Naprotechnologia... I dałam sobie czas do grudnia... i in vitro !! W styczniu urlop w lutym pierwsza wizyta a dzisiaj już jestem po transferze wczoraj był
Wielka nadzieja a i strach... Niestety mam chorobę Hashimoto.. więc muszę uważać
No i tu pytanie co myślicie ..
W protokole jest bym zaczęła Clexane w 1 dzień...
Niestety zapomnieli mi go dać wczoraj na recepcji i dzisiaj pobiegłam do kliniki co mam zrobić.. dali mi te leki i zaczęłam brać od dziś rana... Stwierdzili, że dzień po transferze nie ma żadnego problemu.. no i jak wy myślicie czy w dzień następny to nie za późno ??? Wszędzie czytam że bierze się przed lub w dzień transferu... A ja następnego ranka...