adunnnia90
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji4]Dziewczyny jestem 9 dni po transferze moja beta to 80.11 co o tym myslicie
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji4]Dziewczyny jestem 9 dni po transferze moja beta to 80.11 co o tym myslicie
supergratulacje!!!!wiem jak sie teraz cieszysZDziewczyny jestem 9 dni po transferze moja beta to 80.11 co o tym myslicie
Czuję się bardzo dobrze. Mąż mi kazał leżeć to leżę, ale mam ochotę coś robić wyjść na pizze taka piękna pogodaRoxi jak się czujesz?
Ja po transferze od razu z mężem na kebaba poszliśmy później na zakupy i dopiero lezalamCzuję się bardzo dobrze. Mąż mi kazał leżeć to leżę, ale mam ochotę coś robić wyjść na pizze taka piękna pogoda
@Pixie_Dixie jak się czujesz?
GratulacjeDziewczyny jestem 9 dni po transferze moja beta to 80.11 co o tym myslicie
Tak usłyszałam dzis od mojej doktor jak sie dowiedziala z laboratorium ze zrezygnowalam z badania zarodka ktory na dzis osiągnął 3B w laboratorium powiedzieli ze moge do piatej doby z tego zrezygnowac. A od doktor nawet slowa ze mozna zmienic zdanie do 5 doby.Dziewczyny czy moze ktoras miala z was bardzo niska rezerwe np amh 0,2 i uslyszala od lekarza ze te amh to jes jak u kobiety 45 letniej i jest ryzyko 60% ryzyka na urodzenie dziecka chorego dlatego w pani przypadku pgd ma sens. Dodam ze ze wzgledu na tak niska rezerwe mialam wykonane badanie genetyczne w kierunku frax i wynik wyszedl ok.