Julita1234
Fanka BB :)
Super. A ja mam stracha nie wiem kiedy robić test boję się wogole robic11dpt, 5 dniowy blastus dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. A ja mam stracha nie wiem kiedy robić test boję się wogole robic11dpt, 5 dniowy blastus dziękuję
Dusia właśnie nie wiem boję się strasznie tej bety. Nie wiem kiedy zrobić już swira dostajeJulita kiedy betujesz?
Jescze troszke i zobaczysz wielką betetak bym chciala juz wiedziec!!!!
Pozytywne myslenie i sila do walki gora! Super, podzieiam Cie.Dziewczyny a ja wczoraj sobie poplakalam a dzis glowa do gory i do przodu. Walka trwa a ja mam 2 mrozaczki [emoji4] jutro wizyta w klinice i zobaczymy co powie lekarz.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Na sama mysl o ciazy pozamacicznej robi mi sie slabo.prosze powiedz czy sa jakies objawy takiej ciazy?kiedy i jak sie dowiedzialas ze to wlasnie ciaza pozamaciczna?
bravo Kochana! jestesmy z Ciebie dumne.tak wlasnie trzeba.kazda walka musi sie skonczyc happy endem i tak tez bedzie u Ciebie.bardzo w Ciebie wierzeDziewczyny a ja wczoraj sobie poplakalam a dzis glowa do gory i do przodu. Walka trwa a ja mam 2 mrozaczki [emoji4] jutro wizyta w klinice i zobaczymy co powie lekarz.
Płacz pomaga by nastepnego dnia wstać silniejszym trzymam kciuki za ciebie i wierze ze w końcu sie uda.Dziewczyny a ja wczoraj sobie poplakalam a dzis glowa do gory i do przodu. Walka trwa a ja mam 2 mrozaczki [emoji4] jutro wizyta w klinice i zobaczymy co powie lekarz.
Masz 2 mrozaczki to będziesz próbować dalej,uda się na pewno trzymam kciukiDziewczyny a ja wczoraj sobie poplakalam a dzis glowa do gory i do przodu. Walka trwa a ja mam 2 mrozaczki [emoji4] jutro wizyta w klinice i zobaczymy co powie lekarz.