anetka303
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mogę w to uwierzyć Wszystko miało być jak należy,nie mogę tego ogarnąć swoim małym umysłem, jakie to niesprawiedliwe, byłaś moim pocieszaczem każdego dnia....nadal jesteś,najważniejsze ze masz mrozaczki,coś poszło nie tak dzisiaj dopiero odczytałam ,nie wiem,smutno mi strasznie...No i sie nie udalo, beta <1,2 [emoji22][emoji22][emoji22]...ehh kolejna porazka...a taka mialam nadzieje....
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
GratulacjeBeta 228 dziewczyny nie wierzę
Super Natalko a który to dzień i ilo dniowy?Beta 228 dziewczyny nie wierzę
Na sama mysl o ciazy pozamacicznej robi mi sie slabo.prosze powiedz czy sa jakies objawy takiej ciazy?kiedy i jak sie dowiedzialas ze to wlasnie ciaza pozamaciczna?Miałam tak samo w 2015 ciąża pozamaciczna.
Więc jak teraz udało się po in vitro strach był ogromny.
Na szczęście wszystko ok i dziś jest 23 tc.
Czego i Tobie życzę!
Julita kiedy betujesz?Super Natalko a który to dzień i ilo dniowy?
uwierz Kochana!!!!suuuuuper!!!!Beta 228 dziewczyny nie wierzę
Ja miałam crio transfer w 18 dniu cykluDzień dobry dziewczynki. Proszę napiszcie mi w którym dniu cyklu przystepowalyscie do crio transferu przy estrofemie?
Mam wizytę w 10 dniu cyklu i zastanawiam się ile lekarz będzie mnie trzymał i czy między wizyta z transferem będzie chciał mnie jeszcze podglądać?
Dziękuję bardzo x