gosia321
Fanka BB :)
Super super wierzylam ze sie uda gratulacje kochana :*9dpt dwoch 4dnuowych morul, beta 61.7, progesteron strasznie chyba mały 6.22
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super super wierzylam ze sie uda gratulacje kochana :*9dpt dwoch 4dnuowych morul, beta 61.7, progesteron strasznie chyba mały 6.22
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi kochanaNo i sie nie udalo, beta <1,2 [emoji22][emoji22][emoji22]...ehh kolejna porazka...a taka mialam nadzieje....
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekna gratuluje ale mowilam ze przy wczorajszym tescie to juz tylko formalnoscBeta 228 dziewczyny nie wierzę
Moze byc tak ze jeden z kropkow sie ewakuluje i zostaje tylko jeden skoro mias podane 2 i dlatego moze byc krwawienie. Trzymam kciuki zeby bylo dobrzeWyglada tak jak zwykła @ ... wzięłam lutinus i leżę... ale ból w podbrzuszu jest... mialam podane dwa 3 dniowe... oby został choć jeden
jak nie jest zywoczerwona to dobrzeRaczej pastelowa ale moze to przez lutinus.... a juz się zaczynałam cieszyć...
zawsze zastanawiam sie dlaczego lekarze nie mowia praktycznie nic.czy to wynika z ich niewiedzy? .moze wola nie mowic o czyms czego tak naprawde nie sa pewni na 100%.draznilo mnie to w moich podejsciach bo mialam wrazenie ,ze to ja musze szperac w internecie zeby cokolwiek wiedziec.bywaly dni,ze siedzialam godzinami i wczytywalam sie w te wszystkie informacje a potem bol glowy