reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kubus jest juz ulozony glowka w dol i od prawie dwoch tyg tylko lezakuje bo jest juz bardzo nisko i polozna mi powiedziala ze tak niskie ulozenie powinno byc w 38 tyg a u nas jest 36+3. A wiec lezymy i odpoczywamy mam juz wszystko gotowe. Polozna 2 razy w tyg do mnie przychodzi. W poniedzialek jade na wizyte i bede juz wiedziala kiedy bedzie cc.
Czyli mimo wszystko ze sie obrocil lekarz zadecydowal o cc.
Lez lez poki mozesz za miesiac bedziesz skakac przy Kubusiu.
Trzymam kciuki zeby wytrwal jak najdluzej :)

No wlasnie nie dostałam takiego zalecenia , a nawet w domu mam te zastrzyki. Zapomniałam zapytać na wizycie przed i w czasie trasnferu. A chyba powinnam brać co ? Mam tylko acard (400 utrogestanu, 2xduphaston i 3xestrofem)

A powiedzcie mi dlaczego nie jedne z nas dostaja Encorton a inne nie ? Ja nie dostalam. A ostatnie wizyty czuje jakby były z przypadku,nikt sie na mnie nie skupił zupełnie , wrr

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niby od pozytywnej bety zalecaja ale ja bralam po transferze juz. Zadzwon do lekarza i sie spytaj dla pewnosci.

Ja w 2013 miałam podany zarodek 4AA i teraz tu mi biega po pokoju i bije -bunt 3 latka ;)

Ahhh to jestes dla mnie nadzieją [emoji847] tez mialam 4aa podany i mam nadzieje, ze juz nic mu nie grozi, teraz jest już albo dopiero 8tc [emoji39][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry