reklama
Nina001
Fanka BB :)
Dziewczyny kochane, powiedzcie mi proszę w którym dniu stymulacji hormonalnej miałyście punkcje jajników? Można określić 'na oko' w którym dniu cyklu pradopodobnie wypadnie? Pytam bo mąż wyjeżdża...i jeśli nie wstrzelimy się w kolejnym cyklu to dopiero będzie szansa w czerwcu...załamałam się
Sylwetka86
Dziewczyny no chyba zwariuje od tego myślenia dzisiaj 6 dpt jutro chciałam jechac zrobić betę ale mój M stwierdził że nie ma co panikować i lepiej poczekać z 3 dni jeszcze. Myślicie że jutrzejsze beta ma sens ?
U nas tez tak bylo. Mąż wyjechal przed punkcja. Oddaliśmy nasienie do zamrożenia. W naszej klinice opłata za rok to 500 zl. Nie da sie konkretnie przewidzieć czasu punkcji. Zależy i od tego kiedy masz zazwyczaj owulację i jak będziesz reagować na stymulację.Dziewczyny kochane, powiedzcie mi proszę w którym dniu stymulacji hormonalnej miałyście punkcje jajników? Można określić 'na oko' w którym dniu cyklu pradopodobnie wypadnie? Pytam bo mąż wyjeżdża...i jeśli nie wstrzelimy się w kolejnym cyklu to dopiero będzie szansa w czerwcu...załamałam się
adunnnia90
A nie pamietam czy cena obejmuje ilosc zarodkow... A to niezle z rym rokiem kalendarzowym. Chociaz my jak podpisywalismy umowe o mrozenie zarodkow to M sie jeszcze pytal i nam powiedziala babka ze rok od dnia mrozenia to teraz nie wiem
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Nina001
Wątpię żeby mój M na to przystał. Na pewno usłyszę,że to przecież tylko 2 miesiące później...ech...U nas tez tak bylo. Mąż wyjechal przed punkcja. Oddaliśmy nasienie do zamrożenia. W naszej klinice opłata za rok to 500 zl. Nie da sie konkretnie przewidzieć czasu punkcji. Zależy i od tego kiedy masz zazwyczaj owulację i jak będziesz reagować na stymulację.
U mnie za zamrożenie czterech jajeczek na rok 600 zl. A dojdą jeszcze zarodki, jeśli jakieś będą.A nie pamietam czy cena obejmuje ilosc zarodkow... A to niezle z rym rokiem kalendarzowym. Chociaz my jak podpisywalismy umowe o mrozenie zarodkow to M sie jeszcze pytal i nam powiedziala babka ze rok od dnia mrozenia to teraz nie wiem
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ilona 88
Mi beta 7 dpt już wyszła. Miałaś blastusia tak?Dziewczyny no chyba zwariuje od tego myślenia dzisiaj 6 dpt jutro chciałam jechac zrobić betę ale mój M stwierdził że nie ma co panikować i lepiej poczekać z 3 dni jeszcze. Myślicie że jutrzejsze beta ma sens ?
reklama
Julita1234
Dziewczyny czy wy w jakiś stałych godz przyjmijcie luteinus i prolutex?
Podziel się: