reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny kochane, powiedzcie mi proszę w którym dniu stymulacji hormonalnej miałyście punkcje jajników? Można określić 'na oko' w którym dniu cyklu pradopodobnie wypadnie? Pytam bo mąż wyjeżdża...i jeśli nie wstrzelimy się w kolejnym cyklu to dopiero będzie szansa w czerwcu...załamałam się :(

Dziewczyny no chyba zwariuje od tego myślenia dzisiaj 6 dpt jutro chciałam jechac zrobić betę ale mój M stwierdził że nie ma co panikować i lepiej poczekać z 3 dni jeszcze. Myślicie że jutrzejsze beta ma sens ?

Dziewczyny kochane, powiedzcie mi proszę w którym dniu stymulacji hormonalnej miałyście punkcje jajników? Można określić 'na oko' w którym dniu cyklu pradopodobnie wypadnie? Pytam bo mąż wyjeżdża...i jeśli nie wstrzelimy się w kolejnym cyklu to dopiero będzie szansa w czerwcu...załamałam się :(
U nas tez tak bylo. Mąż wyjechal przed punkcja. Oddaliśmy nasienie do zamrożenia. W naszej klinice opłata za rok to 500 zl. Nie da sie konkretnie przewidzieć czasu punkcji. Zależy i od tego kiedy masz zazwyczaj owulację i jak będziesz reagować na stymulację.

Ja nie mam luteiny. Ale i tak na wszystkie leki po punkcji wysłałam ponad 600 zl. Ciekawe czym kierują się lekarze przepisując takie, a nie inne leki.

I to chyba cena do 3 zarodkow

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A nie pamietam czy cena obejmuje ilosc zarodkow... A to niezle z rym rokiem kalendarzowym. Chociaz my jak podpisywalismy umowe o mrozenie zarodkow to M sie jeszcze pytal i nam powiedziala babka ze rok od dnia mrozenia to teraz nie wiem

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas tez tak bylo. Mąż wyjechal przed punkcja. Oddaliśmy nasienie do zamrożenia. W naszej klinice opłata za rok to 500 zl. Nie da sie konkretnie przewidzieć czasu punkcji. Zależy i od tego kiedy masz zazwyczaj owulację i jak będziesz reagować na stymulację.
Wątpię żeby mój M na to przystał. Na pewno usłyszę,że to przecież tylko 2 miesiące później...ech...

A nie pamietam czy cena obejmuje ilosc zarodkow... A to niezle z rym rokiem kalendarzowym. Chociaz my jak podpisywalismy umowe o mrozenie zarodkow to M sie jeszcze pytal i nam powiedziala babka ze rok od dnia mrozenia to teraz nie wiem

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie za zamrożenie czterech jajeczek na rok 600 zl. A dojdą jeszcze zarodki, jeśli jakieś będą.

reklama
Do góry