reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zobaczymy jak ten mi sie nie zgodzi to pojade do kliniki , trudno tyle przeszlismy to nie ma co zalowac juz na 1 recepte, lekow wystarczy mi jeszcze do konca tygodnia wiec nie jest zle :)
Tulipanka, a próbowałaś kontaktować się z lekarzem? nie może zostawić recepty na recepcji do odebrania? wiem, że co klinika to inne zwyczaje, ale ja pisałam do lekarza, że brakuje mi leków, lekarz wypisywał receptę i zostawiał na recepcji. Nie ponosiłam kosztów wizyty tylko dla wypisania recepty.

reklama
Tulipanka, a próbowałaś kontaktować się z lekarzem? nie może zostawić recepty na recepcji do odebrania? wiem, że co klinika to inne zwyczaje, ale ja pisałam do lekarza, że brakuje mi leków, lekarz wypisywał receptę i zostawiał na recepcji. Nie ponosiłam kosztów wizyty tylko dla wypisania recepty.
No wlasnie moge, mowila mi pani ze tak zrobi jak bede potrzebowala :)

Wizyte mam dopiero 24 marca, a zostalo mi tylko jedno opakowanie i jakbym zmniejszyla do 2*2 dziennie to by mi wystarczyly a tak to bym musiala jechac po sama recepte co mi sie nie usmiecha :( ale z drugiej strony nie chcialabym dzieciatku zaszkodzic i juz sama nie wiem czu brac 2*2 czy 3*2 tak jak do tej pory :( jak bierzecie po udanym in vitro??? Doradzcie cos kochane prosze
ja biore 3 x 1 dopochwowo i 2 pod jezyk.wczoraj pojechalam po recepty bo mi zabraklo...mam brac dalej leki...

Trzymamy kciuki za udaną wizytę oraz za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już marzec - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Marzec
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

14.03 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę

15.03 - M@gda - wizyta przed crio
15.03 - Karolina1984 - kontrola przed transferem
15.03 - oska305 - transfer
15.03 - aniasiwa - betowanie 3
16.03 - Peugeotka36 - USG
16.03 - yplocka - wizyta w klinice
20.03 - Joko86 - wizyta przed in vitro
20.03 - sylwetka86 - betowanie
21.03 - Natalia93 - betowanie
22.03 - żanka1410 - kontrola w czasie stymulacji
22.03 - adunnnia90 - betowanie
22.03 - Ilona88 - USG serduszkowe [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
24.03 - Roksii89 - wizyta przed crio
27.03 - Rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27.03 - zanetaanna - kontrola przed crio

04.04 - ambicja1987 - USG "połówkowe"
12.04 - yplocka - USG genetyczne
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.04 - Kikuli - USG genetyczne
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu
12.07 - Klarsa - termin porodu
17.07 - Rustynka - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;)8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poproszę o wpis na wizytę przed transferem - 15 marca

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak Wy to wytrzymalyscie? W sobote mialam transfer a ja juz na glowe dostaje...bije sie z myslami a gdzie dalej...tak strasznie sie boje ze sie nie uda :-( i jeszcze to siedzenie w domu...dobija...siedzisz sama i ciagle myslisz

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz pozostało Ci czekanie i pozytywne myślenie, żadnych złych myśli, jak widzisz ja dopiero czekam na transfer, a już czuję jakby spełnił się cud, na który muszę tylko troszkę poczekać ;) Spróbuj wykorzystać ten czas jak najlepiej, relaks, medytacja itp.wszystkie stresy na bok

Dziewczyny jak Wy to wytrzymalyscie? W sobote mialam transfer a ja juz na glowe dostaje...bije sie z myslami a gdzie dalej...tak strasznie sie boje ze sie nie uda :-( i jeszcze to siedzenie w domu...dobija...siedzisz sama i ciagle myslisz

Będzie dobrze kochana. Uda się musisz wierzyć w swojego kropka :* ja transfer miałam w piątek i od poniedziałku wróciłam do pracy żeby nie myśleć, jeszcze tydzień i będzie wszystko wiadomo :)

Oo to juz jutro :-) a transfer przewidywany na kiedy? [emoji110]

No właśnie tego jeszcze nie wiem, skoro kropek 6 dniowy to chyba gdzieś kolo 20 dc, także jeszcze szmat czasu;) zajęłam się dieta, przygotowywaniem posiłków,spacerami, tresura owczarka i tak może jakoś dotrzymam;)

Dziewczyny ja juz powoli zaczynam dostawac tzw schizy.a testowanie dopiero 19-stego.juz chyba glowa robi mi psikusa bo codziennie dochodzi inny problem.skurcze lydek zgada ,ale to moze byc od lekow .a od dzisiaj uczucie mokrosci,ale w srodku .cycki bolaly ale juz przestaly.boli za to krzyz na dole.to chyba nie za dobrze...?jak myslicie?

reklama
Witam,

chcialabym dolaczyc do waszego grona, bo jednak potrzebuje z kims pogadac i podzielic sie obawami, myslami. Chyba oswiruje sama. Jestem krotko po drugim transferze. Pierwszy transfer zakonczyl sie ciaza jakby biochemiczna. Niestety po 10 dpt beta wynosila nie cale 15 a pozniej juz tylko co kilka dni spadala. Teraz mam za soba strasznie stresujacy transfer, po ktorym zamiast cieszyc sie to ryczalam. Dzis jestem w 4 dpt i bije sie z myslami, co bedzie. Moze to grono tutaj pozwoli mi troche oderwac sie od rozmyslania i doszukiwania sie przeroznych negatywnych objawow, z ktorych juz chyba wszystkie u siebie stwierdzilam i w jeszcze wiekszy stres popadlam.

Do góry