reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jak Wy to wytrzymalyscie? W sobote mialam transfer a ja juz na glowe dostaje...bije sie z myslami a gdzie dalej...tak strasznie sie boje ze sie nie uda :-( i jeszcze to siedzenie w domu...dobija...siedzisz sama i ciagle myslisz

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak Wy to wytrzymalyscie? W sobote mialam transfer a ja juz na glowe dostaje...bije sie z myslami a gdzie dalej...tak strasznie sie boje ze sie nie uda :-( i jeszcze to siedzenie w domu...dobija...siedzisz sama i ciagle myslisz

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Seriale, filmy, ksiazki, zakupy - cokolwiek zajmie Ci czas. Siedzenie i zadreczanie sie moze co najwyzej zaszkodzic. Postaraj sie troszke zrelaksowac. Zajmij glowe czyms innym :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wizyte mam dopiero 24 marca, a zostalo mi tylko jedno opakowanie i jakbym zmniejszyla do 2*2 dziennie to by mi wystarczyly a tak to bym musiala jechac po sama recepte co mi sie nie usmiecha :( ale z drugiej strony nie chcialabym dzieciatku zaszkodzic i juz sama nie wiem czu brac 2*2 czy 3*2 tak jak do tej pory :( jak bierzecie po udanym in vitro??? Doradzcie cos kochane prosze
Ja za każdym razem robię 3 badania betę,estradol i progesteron i według wyniku dr. Mi ustala dawkowanie,każda klinika ma swoje zasady,ale ja bym na Twoim miejscu nie zmniejszała,bo niedobor progesteronu może zaszkodzic.

Wizyte mam dopiero 24 marca, a zostalo mi tylko jedno opakowanie i jakbym zmniejszyla do 2*2 dziennie to by mi wystarczyly a tak to bym musiala jechac po sama recepte co mi sie nie usmiecha :( ale z drugiej strony nie chcialabym dzieciatku zaszkodzic i juz sama nie wiem czu brac 2*2 czy 3*2 tak jak do tej pory :( jak bierzecie po udanym in vitro??? Doradzcie cos kochane prosze
Nie zmniejszaj lekow sama...z encortonu trzeba schodzic stopniowo a luteiny bralam 3x2 i 2x1 duphastonu i zwiekszali prolutexem zeby progesteron nie spadl i zeby nie bylo poronienia...

reklama
Do góry