Roksii89
Fanka BB :)
Super wynik, a tak się bałas ładnie skoczyła jeszcze raz gratulacjeno ja wlasnnnieee odebralam wynik bety 12dpt i jeeest-300))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wynik, a tak się bałas ładnie skoczyła jeszcze raz gratulacjeno ja wlasnnnieee odebralam wynik bety 12dpt i jeeest-300))
Piękny wynikno ja wlasnnnieee odebralam wynik bety 12dpt i jeeest-300))
Gratuluje superno ja wlasnnnieee odebralam wynik bety 12dpt i jeeest-300))
A ktory to byl twoj transfer?
Na prywaciakow w londynie trza uwazac ,bylam raz I niewiem czy to ja mialam pecha czy poprostu ginekolog nie umiejetna ,powiedziala ze Ze mna wszy ok a bylo prawda ze mam lozysko przednie ;(( bylo to w 25 tc bo w 22 szpital powiedzial ze mam nie tak lozysko wiec se mysle prywaciak prawde powie a tu szok ,odp jej byla 99% na porod naturalny daje ! Faktem jest ze od 22 tc mam caly czas te lozysko takie i Sue nie przemieszcza (sa przypadki)
Wizyta bylo w tooting medical center ;(
Trzymam kciyki za ciebie !!!!
O progesteronie nic nirwiem ;(, sluchalam mego lekarza z ivf i nic nie mowil ...chyva wiesz ze oni bety nie uznaja tylko od razu usg serca ..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Superr gratulacjeno ja wlasnnnieee odebralam wynik bety 12dpt i jeeest-300))
O jak pięknie, i niepotrzebne były nerwy, super, gratuluję pokaźnej betyno ja wlasnnnieee odebralam wynik bety 12dpt i jeeest-300))
Super gratulacje [emoji4]no ja wlasnnnieee odebralam wynik bety 12dpt i jeeest-300))