M@gda
Moderatorka
Tez mialam 17Hej ja już po punkcja 17 komórek. Przewidywany transfer w sobote
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mialam 17Hej ja już po punkcja 17 komórek. Przewidywany transfer w sobote
@aniasiwa , gratulacje
@natalka111, moj lekarz pewnie kazałby odstawić leki...
Dziewczyny, a jak mi zrobili transfer w sobote, zarodki zamrożone w 3 robię rozmrozili w piątek , podobno rozwijały sie bardzo dynamicznie i podano mi ładne morule... to jak to mam liczyć? Jako transfer 3 dniowych czy raczej blastek?
W ogole to kojarzy mi sie z forum, ze dziewczyny raczej nie sa zadowolone z transferu moruli... dobrze pamietam? Jesli tak to dlaczego ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie!!! Gratulacjeno ja wlasnnnieee odebralam wynik bety 12dpt i jeeest-300))
Super!no ja wlasnnnieee odebralam wynik bety 12dpt i jeeest-300))
Suuuuper gratuluje kochana...no ja wlasnnnieee odebralam wynik bety 12dpt i jeeest-300))
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Już po. Pobrali 10 komórek. 6 maja zaplodnic i 4 zamrozić. W środę przytulam dwie Kropki [emoji7]
Gorzej Ci???No i w ten sposób zabijają czworo dzieci prawda ?
Drzwi Erkado Poznań
Gorzej Ci???
No chyba, ze 4 nie będą wykorzystane. Ale idąc tym tokiem myślenia to co miesiąc w czasie okresu umiera dziecko, bo komórka nie została zapłodniona. Niektórych od razu zapisać do PiSu i nie dyskutować...Oska, super, gratuluję! Nie zrozumiałam o co chodzi z tym zabiciem...