reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny melduje, ze serduszko pieknie bije! Wszystko super jak na teraz [emoji7]

@addunia90 jak Twój transfer? [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji173] [emoji4] [emoji110] teraz tylko do przodu przez te 9 miesięcy [emoji173] [emoji4]
To sie miniemy ja za 15 min bede na miejscu transfer o 11.45.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Kusi mnie kurde, żeby zrobić test ciążowy kurde od tygodnia czuję się jak bym miała okres zero plamienia śluz mam taki jak bym miała dni płodne

Super [emoji173] [emoji4] [emoji110] teraz tylko do przodu przez te 9 miesięcy [emoji173] [emoji4]
To sie miniemy ja za 15 min bede na miejscu transfer o 11.45.

Ja juz w domu, ale teraz widze, ze za 5 tyg kolejny stres, bo mam skierowanie na usg, chyba dr nazwal je genetyczne, a na skierowaniu napisane "stwierdzenie znacznie wiekszego ryzyka urodzenia dziecka dotknietego choroba uwarunkowana monogenetycznie". Chociaz mam nadzieje, ze to tylko na potrzeby nfz [emoji30]

Czekam na info jak Ci poszlo [emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny od dzisiaj tylko usmiech i pozytywne nastawienie :-) jestem po transferze zarodka 4BB za 11 dni mam zrobic test z krwi i w ten sam dzien wizyta w klinice.
Zarodek dobrej jakosci 2 takie same dzis zamrozili a 3 obserwuja do jutra i mam dostac tel ile zamrozili z tych 3 obserwowanych. Leki jakie mam brac to 3x1 duphaston, 10mg encorton, 2x1 estrofem, 2x1 luteina dopochwowo, wit d3, femibion natal 1, 1x1 zastrzyk fraxiparine.
Uśmiech uśmiech i jeszcze raz uśmiech :-) :-) :-)

reklama
Do góry