Ilona 88
Fanka BB :)
Super gratulacjeOdebralam wynik beta: 162... chyba sie udalo boje sie tylko ze brzuch mnie pobolewa ale mam nadxieje ze wszystko bedzie ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulacjeOdebralam wynik beta: 162... chyba sie udalo boje sie tylko ze brzuch mnie pobolewa ale mam nadxieje ze wszystko bedzie ok
Brawo! GratulacjeOdebralam wynik beta: 162... chyba sie udalo boje sie tylko ze brzuch mnie pobolewa ale mam nadxieje ze wszystko bedzie ok
Moje gratulacje ciesze się bardzo ze wkoncu Cu się udałoOdebralam wynik beta: 162... chyba sie udalo boje sie tylko ze brzuch mnie pobolewa ale mam nadxieje ze wszystko bedzie ok
Tulipanka miało byćTulipan które to było twoje podejście ? I ile zarodków miałaś ?
ale ci dobrze...ja czekam dalej...nadzieje trace...chyba sie uchlam jak nie wyjdzie...Odebralam wynik beta: 162... chyba sie udalo boje sie tylko ze brzuch mnie pobolewa ale mam nadxieje ze wszystko bedzie ok
Trzymam kciuki mocno. Ja też miałam bóle i plamienia ok 8-10 tc. Bardzo się również bałam i cie doskonale rozumiem. Odpoczywaj i bądź dobrej myśli xHej. Krwawienia świeżego nie ma. Plamienie brązowe. Brzuch niestety boli...
w 8dpt dwucyfrowa a 11dpt trzycyfrowa najlepiej rokuje. To jest do twojego przypadku 4dniowego embrionu:-)jaka powinna byc ta beta?9dpt 4 dniwy zarodek...
to pewnie nie ma szans skoro sikacz nie wyszedl...w 8dpt dwucyfrowa a 11dpt trzycyfrowa najlepiej rokuje. To jest do twojego przypadku 4dniowego embrionu:-)
Super!Odebralam wynik beta: 162... chyba sie udalo boje sie tylko ze brzuch mnie pobolewa ale mam nadxieje ze wszystko bedzie ok