reklama
Lotinda
Fanka BB :)
Ja już też sikańca nie zrobie następnym razem bo człowiek się tylko niepotrzebnie denerwuje, że nie ma dwóch kresek.
Jo.M.
Lotinda - Witam na forum. Przykro tylko , że ze smutnymi wiadomościami , ale jeszcze będzie wszystko ok. Pozdrawiam
joweg - możesz mi powiedzieć jak się Twoja Pani dr nazywa
Roxii - odpoczywaj i postaraj się nie stresować chociaż wiem , że to trudne
joweg - możesz mi powiedzieć jak się Twoja Pani dr nazywa
Roxii - odpoczywaj i postaraj się nie stresować chociaż wiem , że to trudne
Lolinda - no wlasnie, te sikance to przeklenstwo, dzis poczytalam o tych sikancach i co ... wychodza dopiero duzo puzniej, a my sie nimi katujemy bo wiem kiedy byl tranzferek i chcemy cos przspieszyc. Mi wczoraj ginekolog powiedziala ze nie ma szans na sikanca po takim czasie a ja glupia krowa znow zrobilam.... na wszystko potrzeba czasu i skoro lekarze wiedza ze najpierw betka to mi glupie i tak sikancami sie dolujemy
Lotinda
Ala powiem Ci, że strasznie długo musisz czekać na wynik bety. Ja bym chyba do głowy dostała.
Jak by nie to forum to bym zwariowała bo tak naprawdę to tylko MY się rozumiemy. Nikt tego nie zrozumie jak przez to nie przeszedł...
Jak by nie to forum to bym zwariowała bo tak naprawdę to tylko MY się rozumiemy. Nikt tego nie zrozumie jak przez to nie przeszedł...
Lotinda - swieta racja, nikt tak naprawde nie wie co my przezywamy i nikt nie moze sobie tego wyobrazic, no z ta betka to przegiecie nawet w polsce tego samego dnia a ja do jutra czekac musze, ale tak sobie mysle ze skoro dzis do 15 otwarte to moze o mnie zapomnieli i zadzwonie o 14:50 a moze juz jest....
Lotinda
No spróbować możesz ja też miałam dzwonić koło 17 a dzwoniłam o 14 i już była
Ala a Ty miałaś transfer dwóch komórek czy jednej?
Ala a Ty miałaś transfer dwóch komórek czy jednej?
reklama
Jo.M.
Lotinda - Masz rację nikt nas nie zrozumie kto nie ma problemu jak my. Dla mnie to forum to trochę jak terapia zawsze można się wydać , a dziewczyny pocieszą jak trzeba.
zuzia-zu - Ja korzystałam z dawczyni , jeżeli masz pytania to chętnie odpowiem.
zuzia-zu - Ja korzystałam z dawczyni , jeżeli masz pytania to chętnie odpowiem.
Podziel się: