reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja wczoraj bylam na rozmowie u mojego lekarza. Zdecydowalismy, ze probujemy jeszcze raz. Mam sie zglosic do kliniki w 22 dc. Powiedzial abym zarezerwowala sobie ok 1,5 h, wspominal cos, ze podadza mi wtedy kroplowke...? Przepisal kwas foliowy i kazal brac witamine B compositum. Takze kolejna wizyta 6.03. Pewnie punkcja i transfer dopiero w kwietniu.

reklama
lotinda-przykro mi :( wiem co czujesz jak se przypomne co ja przechodziam to koszmar jakby to bylo wczoraj :/ to wydaje mi sie ze razm bedziemy podchodzic jakos do crio :)

ala36-to z niecierpliowsci czekam na Twoja betke kochana !!!!!!

ewa81- to jakos tam samo wizyte bedziemy miec :)

Ostatnia edycja:
Magdusia - u którego lekarza się leczyłaś?? Widzę że są efekty :) Gratuluję!!!!!!

Lotinda - bardzo mi przykro że się nie udało. Trzymaj się dzielnie :)

mi moja ginekolog od poczatku kazal brac femibion i biore juz rok w sumie z mala przerwa :) w klinice tylko sie pytali czy biore :)

folik to sam kwas foliowy a np. femibion to jeszcze inne witaminysa :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zgredzik Ogromnie się cieszę i gratuluję:-D:-D:-D
Ala_36 Ja na Twoim miejscu poszłabym betę zrobiła,bo może być tak,że to jeszcze pozostałość po pregnylu,a za wcześnie jest,żeby ciążowa kreska była dobrze widoczna.Więc głowa do góry,nie załamuj się i dopóki nie zrobiłaś bety nadal jest nadzieja;-)
Sakmi Trzymam kciuki za pozytywną betę:tak::tak::tak:
Roxi Co u Ciebie?? Daj znać,bo my tu wszystkie w stresie czekamy na wiadomość od Ciebie:-(
Lotinda Przykro mi bardzo,wiem co czujesz-sama nie dawno to przeszłam.....

Do góry