reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Trzymam kciuki, i daj znać co u Twojej dziewczynki:)
A dziękuję :) U nas wszytko super :)
Młoda się odwróciła tylkiem (chyba ma focha za to,że byłam wczoraj u dentysty ;) ). Wazymy już 400 gr i mamy ok 20 cm :) mamusia póki co 4kg na plusie :)
To jedyne zdjęcie gdzie widać buzię :)
1488390343-aaaaaa.jpeg

Roksi
Najlepiej zadzwoń do kliniki kiedy masz się pojawić ja na naturalnym byłam 10 dc ale następną wizyte miałam 2 dni pużniej

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Roksi, lekarz tez Ci prwnie podobnie powie, bo teoretycznie zdążysz na kontrole po 10 dc, ale jak Ci przesunie troche , wiadomo , ze podróże moga troche rozregulowac cykl... wiec pewnie gwarancji nic Ci nie da ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mni nie do końca pewna jest przyczyna niepłodności. Nasienie ok, u mnie usunięto ogniska endometriozy ( niewielkie) i jakies małe mięśniaki podczas laparoskopii i pozniej mimo to sie nie udawało, hormony ok. Pierwsze podejście jakby udane, bo w ciazy byłam, ale płód obumarł, miałam wywoływane poronienie i pozniej zabieg. 3,5 miesiąca minęło od tego czasu. Badanie podczas miesiączki przed stymulacja wyszło ok, ale po tym wszystkim mogło cos sie zmienić ... Kurde ! Normalne usg miałam juz dwa razy od tamtego czasu, trzy tyg po zabiegu i ostatnio akurat kilka dni po owulacji. Mam nadzieje , ze to wystarczy.

A tymczasem , półtorej godziny po popołudniowej tabletce Estrofem znowu wszystko mi zaczęło w środku trzesc, w głowie wirować i takie dziwne uczucie na mnie spływa, ogłoszenie jakby.... Jutro zadzwonię do dr bo boje sie ze po kolejnych dawkach bedzie jeszcze gorzej, a za kilka dni musze sama cała Europę przelecieć na ten transfer ;)

No wlasnie, skonsultuj najlepiej z lekarzem. Bo kazda widac reaguje na swoj sposob, a lek bedzie wiedzial co poradzic [emoji4]

Przede wszystkim oszczedzaj sie i spokojnie!

W ktorej klinice sie leczysz?

Mi w głowie siedzi głos jedz jedz wakacje słońce itp, ale mąż mówi, że z każdych wakacji jak wracam jestem chora bo zawsze coś złapie, więc przed transferem nie za bardzo i mąż mówi tak jak się nie uda to zabiorę Cie na wakacje gdzie chcesz w maju ale teraz jakoś ja powiem rodzica, że nie możemy i już. Chyba mąż ma rację

Niestety dziewczyny My w końcu przegraliśmy tę nierówna walkę [emoji17] kropek nic nie urósł i nie było tetna. Smutno chociaż wydaje mi sie,ze ostatnim razem było gorzej, teraz sie jakos trzymam.

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Niestety dziewczyny My w końcu przegraliśmy tę nierówna walkę [emoji17] kropek nic nie urósł i nie było tetna. Smutno chociaż wydaje mi sie,ze ostatnim razem było gorzej, teraz sie jakos trzymam.

Tak bardzo mi przykro. Kibicowalam Tobie z całego serca [emoji22]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana tak bardzo mi przykro byłam pewna, że jiz u was nie będzie złych wiadomości :'( tak chciałam, żeby wam się udało :-(

reklama
Do góry