Super! Tak bardzo sie cieszę! Gratulacje i trzymam kciuki!
Dziekuje [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Tak bardzo sie cieszę! Gratulacje i trzymam kciuki!
Hejka
Yplocka;Aneta ;Kikuli gratulacje dziewczyny z całego serca cieszę się waszym szczęściem. Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy i oby szybko minęły
Kończynyko i pozostałe koleżanki (przepraszam ale mam w ciąży sklerozę i nie pamiętam Was wszystkich ) którym się nie powiodło wiem że każde nie powodzenie bardzo boli ale nie poddawajcie się każda porażka wzmacnia i buduje do kolejnych działań. Walczcie do końca . Jest tu wiele kobietek które pomimo mega trudności dały radę !!!!!
U nas ok maluszek rośnie jak na droższych całe 430 gram termin porodu nadal na 17.07 . Serducho przepływy ,wymiary ok tylko przytulił się do mamusi i ciężko było go namierzyć jedyne co lekarz niepokoi się moim ciśnieniem bo mocno skacze przed wizyta mi i mówi że pomimo niskiego na codzień takie skoki mogą być niebezpieczne dlatego na kolejnej wizycie być może włączamy leczenie.
Dziewczyna, a ja liczyłam, że wejdę tu i dowiem się, że przybędą nowe mamusie. Przykro mi bardzo... :-( Ale trzymam kciuki za dalsze pozytywne rezultaty :-)
A tym z nas z dobrymi wiadomosciami serdecznie gratuluję :-)
Ja mam drugi wynik bety, potwierdzony negatywny wynik... No nic. W środę zaczynamy. Dowiem się co i jak i zaczynamy stymulacje. Czy zastrzyki zaczynają się z początkiem cyklu? Jutro lub w środę powinnam dostać okres
Pixie jakie miałaś ebdometrium w 10 dc jak bylas na wizycie?
No i chyba dlaspokoju bede chciała ten progesteron nawet jak bedzie naturalny cykl tym razem.Oczywiście ze pewności nie ma ale zasne większe. Jednak trzeba ufać przeczuciom kobiety szczególnie, masz rację .
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam wczoraj na wizycie, póki co mam z jednej strony 8 z drugiej 6, takze czekamy, w sobotę kolejna wizyta, i prawdopodobnie w piątek 10 transfer..Chyba 10,5 i głównie dlatego zdecydowałam sie na transfer za 3 dni,bo lekarz dał mi do wyboru albo sobota( te 3 dni) albo poniedziałek(5)
Ewelin [emoji1307][emoji6]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Mi na tym etapie widział po 5-6 na każdym. A do punkcji naprodukował sie zdażyło 17, z czego 15 dojzalychByłam wczoraj na wizycie, póki co mam z jednej strony 8 z drugiej 6, takze czekamy, w sobotę kolejna wizyta, i prawdopodobnie w piątek 10 transfer..
Kochana ja piszę o endo byłam na wczoraj na wizycie przed crio, 10dc jak mierzył to mówił że z jednej 8 a z drugiej 6, myślałam że endo będzie ładniejsze, ale czekamyMi na tym etapie widział po 5-6 na każdym. A do punkcji naprodukował sie zdażyło 17, z czego 15 dojzalych