reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka
Yplocka;Aneta ;Kikuli gratulacje dziewczyny z całego serca cieszę się waszym szczęściem. Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy i oby szybko minęły :-p

Kończynyko i pozostałe koleżanki (przepraszam ale mam w ciąży sklerozę i nie pamiętam Was wszystkich ) którym się nie powiodło wiem że każde nie powodzenie bardzo boli ale nie poddawajcie się każda porażka wzmacnia i buduje do kolejnych działań. Walczcie do końca . Jest tu wiele kobietek które pomimo mega trudności dały radę !!!!!

U nas ok maluszek rośnie jak na droższych całe 430 gram termin porodu nadal na 17.07 . Serducho przepływy ,wymiary ok tylko przytulił się do mamusi i ciężko było go namierzyć 8-) jedyne co lekarz niepokoi się moim ciśnieniem bo mocno skacze przed wizyta mi i mówi że pomimo niskiego na codzień takie skoki mogą być niebezpieczne dlatego na kolejnej wizycie być może włączamy leczenie.

Dziekuje i Tobie i maluszkowi duzo szczescia! [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyna, a ja liczyłam, że wejdę tu i dowiem się, że przybędą nowe mamusie. Przykro mi bardzo... :-( Ale trzymam kciuki za dalsze pozytywne rezultaty :-)
A tym z nas z dobrymi wiadomosciami serdecznie gratuluję :-)

Ja mam drugi wynik bety, potwierdzony negatywny wynik... No nic. W środę zaczynamy. Dowiem się co i jak i zaczynamy stymulacje. Czy zastrzyki zaczynają się z początkiem cyklu? Jutro lub w środę powinnam dostać okres

Oska, przykro mi, ja tez w środę... Cyli razem wejdziemy w nowy cykl i nowe możliwości teoretycznie bo teraz odpycham sobie lutinus na własna rękę. Tak zeby sie upewnić. Wiec może sie cykl wydłużyć. Nie wierze ze to cokolwiek da, myśle ze zarodka we mnie juz nie ma żywego i doktor ma racje ale spróbuje i jak okresu nie bedzie do środy to powtórzę bete.

Zostały mi jeszcze 2 zarodki...

Oczywiście ze pewności nie ma ale zasne większe. Jednak trzeba ufać przeczuciom kobiety szczególnie, masz rację .

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No i chyba dlaspokoju bede chciała ten progesteron nawet jak bedzie naturalny cykl tym razem.

Ale co do przeczuć kobiety...mhm. Ja miałam sobota, niedziela i wczoraj mdlosci i wyczulenie na zapaszki straszne. Nawet napady duszności i lekkich zawrotów głowy. Myślałam sobie- za wcześnie na takie objawy. Durna babo, jesteś w ciąży urojonej. I co? Po mailu z wynikami bety wszystko przeszło. Jak pstryknięcie. Tyle jesli chodzi o objawy mam do powiedzenia ;)

Chyba 10,5 i głównie dlatego zdecydowałam sie na transfer za 3 dni,bo lekarz dał mi do wyboru albo sobota( te 3 dni) albo poniedziałek(5)

Ewelin [emoji1307][emoji6]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Byłam wczoraj na wizycie, póki co mam z jednej strony 8 z drugiej 6, takze czekamy, w sobotę kolejna wizyta, i prawdopodobnie w piątek 10 transfer..

reklama
Do góry