reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny jutro transfer...zaczyna sie nerwowka...do tych co mialy na cyklu naturalnym;jakies rady???:baffled:zaneta ty jutro tez masz transfer...podchodzisz na naturalnym?jak przygotowania?

Tak tak, to ja. Na usg w piatek okragly pecherzyk przeobraził się w bardziej podłużną czarną plamę. Dr przypuszcza ze moze to byc plyn w macicy, i ze to nic groznego, ale raczej histero, choc moze zejdzie wraz z @.. Dlugo ogladal, ale wiecej nic nie powiedzial, a ja juz nie dopytywalam, bo i tak na tą histero musze isc.
Owu mialam w czwartek, zastanawiam sie teraz czy w ogole jest szansa ze w takim srodowisku, potencjalnie z jakims plynem, cokolwiek daloby rade sie zagniezdzic - licze na cud przedinvitrowy...

A z drugiej strony zastanawiam sie czy jakby to zeszlo wraz z @, to czy nie mogliby mi darować tej histero i bym zaczela juz stymulacje.... co byscie zrobily?..

Ja bym podeszła do histero. Jeden cykl więcej to niedużo a dużo może dać. Będziesz pewna że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Poza tym po histero zarodek lepiej się zagnieżdża :)

reklama
dziewczyny jutro transfer...zaczyna sie nerwowka...do tych co mialy na cyklu naturalnym;jakies rady???:baffled:zaneta ty jutro tez masz transfer...podchodzisz na naturalnym?jak przygotowania?
Aniu,gadac z tym tam do gory zeby wszystko zafunkcjonowalo i wierzyc ze bedzie dobrze.Bierzesz progesteron i estradiol?

Do góry