reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny jutro transfer...zaczyna sie nerwowka...do tych co mialy na cyklu naturalnym;jakies rady???:baffled:zaneta ty jutro tez masz transfer...podchodzisz na naturalnym?jak przygotowania?

Tak tak, to ja. Na usg w piatek okragly pecherzyk przeobraził się w bardziej podłużną czarną plamę. Dr przypuszcza ze moze to byc plyn w macicy, i ze to nic groznego, ale raczej histero, choc moze zejdzie wraz z @.. Dlugo ogladal, ale wiecej nic nie powiedzial, a ja juz nie dopytywalam, bo i tak na tą histero musze isc.
Owu mialam w czwartek, zastanawiam sie teraz czy w ogole jest szansa ze w takim srodowisku, potencjalnie z jakims plynem, cokolwiek daloby rade sie zagniezdzic - licze na cud przedinvitrowy...

A z drugiej strony zastanawiam sie czy jakby to zeszlo wraz z @, to czy nie mogliby mi darować tej histero i bym zaczela juz stymulacje.... co byscie zrobily?..

Ja bym podeszła do histero. Jeden cykl więcej to niedużo a dużo może dać. Będziesz pewna że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Poza tym po histero zarodek lepiej się zagnieżdża :)

reklama
dziewczyny jutro transfer...zaczyna sie nerwowka...do tych co mialy na cyklu naturalnym;jakies rady???:baffled:zaneta ty jutro tez masz transfer...podchodzisz na naturalnym?jak przygotowania?
Aniu,gadac z tym tam do gory zeby wszystko zafunkcjonowalo i wierzyc ze bedzie dobrze.Bierzesz progesteron i estradiol?

Do góry