reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja usłyszałam, że oprócz badan, które miałam zrobione już do iui będę miała jeszcze dwa. Typowo do in vitro. Nie wiem jeszcze jakie. Mój mąż nie będzie już miał żadnych więcej.

:) jaka przyczyna u Was? Bo u mnie niedrozny jajowod
U nas w zasadzie nie wiadomo. Mąż ma zaburzenia hormonalne, a u mnie słabo rosnące pęcherzyki. O pierwsza ciążę staraliśmy się dwa lata, niestety zakończyła się w 14 tyg. Teraz pół roku bez efektów. Dodatkowo mój wiek, w maju 34 lata.

U nas w zasadzie nie wiadomo. Mąż ma zaburzenia hormonalne, a u mnie słabo rosnące pęcherzyki. O pierwsza ciążę staraliśmy się dwa lata, niestety zakończyła się w 14 tyg. Teraz pół roku bez efektów. Dodatkowo mój wiek, w maju 34 lata.

Gratulacje dla przyszlych mamus !!!!
Niestety dzien tez byl nie tym szczesliwym dla innych ;(, bardzo mi przykro !!!!

Oska jak cie palne !!! Jaki wiek 34???? Ja mAm 37 ,i od razu Sue udalo
To nie wiek az tak bardzo ma znaczenie a wyniki hormonow ;) no i ........szczescie ;)
Trzymam kciuki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratulacje dla przyszlych mamus !!!!
Niestety dzien tez byl nie tym szczesliwym dla innych ;(, bardzo mi przykro !!!!

Oska jak cie palne !!! Jaki wiek 34???? Ja mAm 37 ,i od razu Sue udalo
To nie wiek az tak bardzo ma znaczenie a wyniki hormonow ;) no i ........szczescie ;)
Trzymam kciuki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To my jeszcze sexi młódki jesteśmy [emoji8]
Szczęście ma tu dużo do powiedzenia i jak to powiedział moj lekarz "uspokojenie emocji"- łatwo powiedzieć... Zaczęłam brać leki na uspokojenie żeby wypełnić to zalecenie

Do góry