reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewuszki! Ja już po badaniu estradiolu, czekam na wizytę jeszcze godzinkę, nudy każdy siedzi i patrzy w telefon, ach ale te smutne twarze mówią same za siebie... A ja mam pytanie czy przed punkcja bierze się jeszcze coś z leków?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Jak tam po monitoringu? Ja środa kolejny monitoring. Dzis jajnik prawy 5 pecherzykow 2x14, 3x10, jajnik lewy 4x14. Dalej leki gonal 100+ menopur 75+ orgalutran. Endometrium 8. Estradiol 578. A Ty jak tam[emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymamy kciuki za wysokie bety, udane wizyty i za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

Gratulacje dla Rybki i jej słodkich chłopców! Życzymy dużo zdrowia!

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już luty - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Luty
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

27.02 - Rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27.02 - Emilianka6966 - kontrola w czasie stymulacji
27.02 - adunnia90 - kontrola w czasie stymulacji
27.02 - AnetaB-stok - betowanie 1
27.02 - Koniczyna82 - betowanie 1
27.02 - Małgoś86 - wizyta w czasie stymulacji

28.02 - ambicja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
28.02 - Ewelin85 - transfer

01.03 - BeataWarszawa - badania prenatalne 2
01.03 - zanetaanna - transfer
01.03 - pixie_dixie - wizyta u gin prowadzącego ciążę
01.03 - Oska305 - wizyta przed in vitro
01.03 - aniasiwa - transfer
02.03 - dusia88 - kontrola przed punkcją
03.-04.03 - Emilianka6966 - punkcja
04.-06.03 - adunnia90 - punkcja
06.03 - asiex - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06.03 - Joko86 - pierwsza wizyta przed podejściem
07.03 - Żanka1410 - wizyta przed podejściem
07.03 - roksii89 - wizyta przed crio
09.03 - karolina1984 - kontrola przed transferem
11.03 - Ava81 - betowanie
13.03 - jaskolcia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14.03 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
16.03 - Peugeotka36 - USG
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu
12.07 - Klarsa - termin porodu
17.07 - Rustynka - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;)8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Prosze o wpisanie mnie na 1.03 kontrola podczas stymulacji

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie. Ten 3 czy czasem 4 dpt to raczej kontrola progesteronu i estradiolu. U mnie w 3 dpt beta była 0.2 a 3 dni później 49. Pierwsze dwie kreski zobaczyłam w 5 dpt i to nie z porannego moczu, blada ale była.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie test z moczu zdecydowanie jednokreskowy. No ale groźnie różnie bywa. Zobaczymy co beta powie...

Dziewczynki trzymam mocno kciuki za wysokie bety. Wracajcie z nadzieja dla nas wszystkich. :-)
Ja dzisiaj też byłam, ale tylko w ramach potwierdzenia wyniki z piatku, który 10 dni po iui był negatywny. I nawet mimo to mam iskierka nadziei... No nic. W środę pierwsza wizyta przed ich i dołączam do Was :-)

U mnie test z moczu zdecydowanie jednokreskowy. No ale groźnie bywa. Zobaczymy co beta powie...
Te testy to aż wychodzą raz nie . Ja zrobiłam tylko dlatego ze jeden leżał w szafce i to bardziej z ciekawości. Czytałam ze dziewczyny miały betę 100 a nawet 200 a sikacz biały ze aż w oczy razilo

Te testy to aż wychodzą raz nie . Ja zrobiłam tylko dlatego ze jeden leżał w szafce i to bardziej z ciekawości. Czytałam ze dziewczyny miały betę 100 a nawet 200 a sikacz biały ze aż w oczy razilo

No ja podobnie, z ciekawości. I nie przejmuje sie nim za bardzo. Zrobiłam bo wiedzialam ze mnie to nie zwołuje a jak by wyszedł to bym odetchnęła trochę.

W ogóle byłam dzis kuta 2 razy. Najpierw w medicower bo zlecone badania robiłam bezpłatne. No to sobie pomyslałam ze bete i progesteron tez tam zrobię mimo ze wyniki dopiero po 20. No ale jak mi cenę krzykneli (a kozystaja tak samo jak invimed z laboratorium Synevo) to bym za te 2 badana zapłaciła prawie 50zł więcej niż w klinice. :D
No i sobie podarowałem, pojechałam do Invimedu na drugie pobranie. Przynajmniej wynik do max 14 bedzie

Dziewczyny ja się denerwuje za was tak chce, żeby się wam udało. Dzisiaj taka piękna wiosna liczę, że teraz wszystko będzie się budzić do życia i w naszych brzuszkach też :-) siedzę też jak na szpilkach boję się tej wizyty u ginekologa nie mogę się skupić w pracy.

No ja podobnie, z ciekawości. I nie przejmuje sie nim za bardzo. Zrobiłam bo wiedzialam ze mnie to nie zwołuje a jak by wyszedł to bym odetchnęła trochę.

W ogóle byłam dzis kuta 2 razy. Najpierw w medicower bo zlecone badania robiłam bezpłatne. No to sobie pomyslałam ze bete i progesteron tez tam zrobię mimo ze wyniki dopiero po 20. No ale jak mi cenę krzykneli (a kozystaja tak samo jak invimed z laboratorium Synevo) to bym za te 2 badana zapłaciła prawie 50zł więcej niż w klinice. :D
No i sobie podarowałem, pojechałam do Invimedu na drugie pobranie. Przynajmniej wynik do max 14 bedzie
Kurcze beta z zasady powinna iść na cito [emoji1]. Bądź dobrej myśli. Czekam na info

reklama
U mnie lipa
Beta 1,4
Progesteron.... 4,36 ng/mol

Coś drgnęło i spada. Wepchnęła, sobie lutinusa i czekam aż lekarz zadzwoni

Ostatnia edycja:
Do góry