Ilona 88
Fanka BB :)
[/QUOTE Będzie dobrze musi być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[/QUOTE Będzie dobrze musi być
U mnie niestety ostatnia ciąża okazała się pozamagiczną ,ale walczę dalej ,a mam już dzięki klinice niespełna 3 latka w domu❤[/QUOTE
Współczuję z pozamaciczną. Przechodziłam. Ale najważniejsze że masz już malucha w domu. a na rodzeństwo przyjdzie jeszcze czas. Walcz. Trzymam kciuki. U kogo się leczysz.
A ja jestem wierna dr. Stenclowiyplocka1 a Ty?
Tak,jest bardzo dobrym specjalistą,A ja jestem wierna dr. Stenclowi
A czy Twoja ciąża pozamagiczną była też po inv?Tak,jest bardzo dobrym specjalistą,
Ewelin,branie progesteronu przy kryo na cyklu naturalnym to takie dmuchanie na zimno.Gdyby sie powiodlo,a potem okazalo ze masz zbyt malo progesteronu,moglabys przez to stracic ciaze.Mozesz miec niedomoge cialka zoltego i nawet o tym nie wiedziec.Dlatego,mniejsze zlo jak bedzies, sie lutinusem wspierac niz nic nie brac.Dobrze mysli twoja pani dok.PowodzeniaAniaCh83 miałam to samo nikt mnie nie pytał o zdanie i zamrozili 2 razem a też chciałam teraz jednego
Mam podchodzić do krio na naturalnym cyklu ,a dziś na wizycie słysze że znowu musze brać lutinus ? czy to normalne mam swoją owulagje endo itp a tu znowu lutinus?
Koniczynko ty nic nie bierzesz jak dobrze pamiętam?
Hehehe podniosłas mnie na duchu ta odpowiedzią masz rację :-) dzięki kochanaZawsze mozesz powiedziec ze prądkujesz paskudnie i ciezarnej nie chcesz zarazić.
A tak seroio to ja bym jechala, darmowy obiad wokol ktorego nie rzeba palcem kiwnac nie jest zly i osobiscie nigdy nie pogardzę. Zawsze mozna sie zajac dokladką jak by atmosdera była nie teges.
A tak calkiem serio postaraj sie nie stresowac tak dziecmi. Jak kuzynka jest w 7 miesiacu bedziesz miala po niej mase zabawek i ubranek dla swojego, tak mysl.