reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moje AMH 7,96 dobre do refundacji czy nie? Muszę pomyśleć o zwolnieniu na ten czas, u mnie praca odpada, mam do czynienia z osobami chorymi na różne choroby zakaźne w ZK i bezdomni także nie zamierzam ryzykować... po ostatnim hsg trzy dni wymiotowałam, tak super reaguje na narkoze i inne znieczulenia, po trzech dniach znalazłam się w szpitalu odwodniona, organizm niestety czasem się buntuje;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje AMH 7,96 dobre do refundacji czy nie? Muszę pomyśleć o zwolnieniu na ten czas, u mnie praca odpada, mam do czynienia z osobami chorymi na różne choroby zakaźne w ZK i bezdomni także nie zamierzam ryzykować... po ostatnim hsg trzy dni wymiotowałam, tak super reaguje na narkoze i inne znieczulenia, po trzech dniach znalazłam się w szpitalu odwodniona, organizm niestety czasem się buntuje;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam AHM 4 z groszami nie znam się na tym, czy dobrze czy źle :-/ al

Ja po punkcji leżałam w klinice godzinę, a później 5 godzin w aucie. Następnego dnia poszłam normalnie do pracy. Po transferze było podobnie.
Dlatego każda z nam inaczej wszytko przechodzi, jedna jest stanie robić wszystko inna już nic, tak samo jest w ciąży :-) zależy, czy będziesz miała hiperke, czy nie, więc nie martw się może być u Ciebie tak, że pójdziesz do pracy bo będziesz czuła się Oki

Dlatego każda z nam inaczej wszytko przechodzi, jedna jest stanie robić wszystko inna już nic, tak samo jest w ciąży :-) zależy, czy będziesz miała hiperke, czy nie, więc nie martw się może być u Ciebie tak, że pójdziesz do pracy bo będziesz czuła się Oki

No wlasnie... zostaje mi czekac i przekonac sie samej :)

reklama
Powiem Wam dziewczyny, że już bym chciała dostać okres i być w tym samym miejscu, w którym Wy jesteście. Coraz bliżej własnego Maleństwa. A mam przed sobą jeszcze tydzień czekania na wyniki iui...

Do góry