reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny pytanie. Po punkcji przyjmuje Utrogestan mam go odstawić 20-go i czekać na miesiączkę ale los chciał ze dziś dostałam. Jak to możliwe przy przyjmowaniu progesteronu...zawsze miałam wszystko jak w zegarku na tabletki reagowałam idealnie nie było szans dostać nawet plamien przy antkach a tu takie cyry. Dostałam okres. Co się mogło podziac? Miał tak ktos

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Znajoma wczoraj powiedziała mi ze jest w ciąży w 4 tygodniu. Przed wczoraj dostała rozwód.
Ma juz innego partnera od roku
Pytanie, kto jest prawnym ojcem nienarodzonego dziecka? [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No był obchód, lekarz powiedział, ze dobrze nie jest skoro plamie i chyba zostanę na weekend..... i mam tylko leżeć!!! Nie wiem czy jakieś badania bedą robić? Chciałabym usg, żeby jeszcze raz zobaczyć kropusia bo dalej wydaje mi sie ,ze śnie . Ogóle to wszyscy bardzo mili i jestem spokojniejsza, ale wiecie...

Strasznie dziękuje dziewczyny, ze trzymacie za nas kciuki [emoji8]

Ewunka No oddaje moje bliźniaki Tobie- a męcz sie babo [emoji12]

Yplocka a jak sytuacja u Ciebie?
Milagros, Anetka?

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Pixi Dixi teraz słuchaj lekarzy i myśl pozytywnie. Gdy ja zaszłam w ciążę też plamiłam w 8 tygodniu, ale po czasie się uspokoiło. Potem nasze Maleństwo odeszło, ale to już z innych powodów, niezależnych od plamień. Podświadomość ma dużą siłę, więc wykorzystaj ją [emoji8]

A u mnie już dwa dni po iui, nadal coś mnie kłuje i boli i czasami już bym chciała dostać okres i ruszyć z in vitro. Jakoś nie wierzę w powodzenie iui. Czy miałyście w ogóle proby z iui, a jeśli to ile? To moja druga. Nie ma już chyba sensu próbować dalej, prawda? W maju juz 34 lata...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry