reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie będzie Beatko. Zaczęłam lekko krwawic. Musiała być biochemiczna albo... zwyczajnie jak zwykle poronienie. Najgorsze ze tu nawet nie sprawdza powodu. [emoji17] może za którymś razem się uda. ...

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01
Kochana,tak strasznie mi przykro :(
[emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chocolateri mi również przykro. Dlaczego los musi nam tak skrzydła podcinac. Przecież my chcemy tylko (az) dzidziusia. Dla kogoś tak normalne a dla nas wielkie marzenie. Nie poddawaj się.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie będzie Beatko. Zaczęłam lekko krwawic. Musiała być biochemiczna albo... zwyczajnie jak zwykle poronienie. Najgorsze ze tu nawet nie sprawdza powodu. [emoji17] może za którymś razem się uda. ...

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

[emoji22] strasznie strasznie mi przykro, a jesteś w domu, nie możesz iść gdzieś do lekarza żeby jesCze zobaczył co sie tam dzieje?

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

[emoji22] strasznie strasznie mi przykro, a jesteś w domu, nie możesz iść gdzieś do lekarza żeby jesCze zobaczył co sie tam dzieje?

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
W Szwecji to kompletnie olewaja [emoji17] kupiłam testy, nie odstawie jeszcze lutinus do jutra a rano zrobię test. Ciągle jeszcze gdzieś tli mi się nadzieja , że wydalone zostało jedno a drugie przetrwało. Jeśli nie, walczymy dalej.

Dziewczyny wzięłam dziś no spa max bo tak mnie plecy i brzuch bolały a jutro mam betowac czy to nie zaszkodzi?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się Joko , nie zaszkodzi. Trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

reklama
Koniczynka dobrych wieści i wyjaśnienia wszystkich wątpliwości; *
Dzięki. Super, ze u ciebie się nie pogorszyły wyniki. Czy w zwiazku z tym plany troszkę się wylkarowały czasoprzestrzennie? Stymulacja?

A ja bylam I się zmyłam haha, nic w sumie nowego nie wiem. Ja na razie 12dc, a owolka zwykle 18 wiec wczesnie jest. 16 mam kolejny monitoring. Hormony tez dopiero wtedy. Transfer mam miec w 6 dniu po owulce. Wypytywalam jak to po kolei bedzie wygladalo no I wlasnie tyle wiem. Dwa badania hormonow przed transferem. Podobno ten progesteron 10 byl dobry...
I tak sama bede badac progesteron po transferze bo inaczej wszystkie wlosy mi wypadną ze stresu.

A co do wynikòw PGS jesli idzie o płeć to on sam nie ma tych wynikow, zreszta tak myslalam. Hiszpania nie wysyla jesli nie ma podejzenia sprzezenia choroby/nieplodniosci z plcią bo oni uwazaja to za nieetyczne. I uwazaja ze to nieetyczne ze invicta udostepnia a nawet uwazaja ze to niezgodne z prawem bo krótka pilka do wybierania sobie zarodka ze wzgledu na
. Ale jesli chce to mi sprowadzi te wyniki ale po transferze. Co mnie osobiscie calkowicie sadysfakcjonuje. Ja chce wiedziec a nie wybierac.

Ostatnia edycja:
Do góry