reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

czesc dziewczyny ale mialam piekny sen :) ze okres mi sie spoznil i ze ktoras z Was napisala mi na forum zeby test zrobila bo jestem w ciazy bo strasznie wymiotowalam a kurcze potem zrobilam 5 testow i na kazdym piekne 2 kreski heheheh ale sie rozmazylam:D:-D

reklama
joweg - no naprawdze sliczny:)
Jak tam jutrzejsze testujace, wszystkie grzecznie czekaja, czy moze ktoras juz po tescie? Jak sie czujecie?
EWA - co u Ciebie?

ala36-dzieki ja tak podsumowalam wlasnie od keidy sie staramy zeby suwaczek zrobic i kurcze wyszlo ze juz ponad dwa lata :(

joweg - oj tam oj tam, nie smuc sie, my od 8 lat, to dopiero dlugo a co maja powiedziec dziewczyny ktore nie maja jakielkolwiek szansy, one to maja dopiero biedulki strasznie :(

Dziewczyny jestem po USG, mam w sumie 18 pęcholi:szok: i prawdopodobnie w piątek punkcja, w środę mam jeszcze kontrolne USG i estradiol i progesteron do zbadania- na szczęscie laboratorium jest w tym samym budynku. Dostałam antagonistę: orgalutran na dziś jutro i środę- któraś z Was go brała????Jak liczyłam to stymulacja mi wyjdzie 9dni- nie wiem czy jeszcze ew. na czwartek coś nie dostanę no i w piątek z samego rana punkcja...

Joweg - kurcze ty jeszcze taka mlodziuka jestes, wszystko przed toba, a z tego co piszesz to szanse masz i to WIELKIE!!!
wiec glowa do gory!!!

sylha - no to super, ale ich naprodukowalas :), do piatku juz bliziutko:) orgalutran ja bralam przez 5 dni, ostatni wzielam w czwartek, a punkcje mialam w sobote, wiec ty jak masz punkcje w piatek to ostatni powinnas wziasc w srode :) trzymam &&&&&&&&&&& :) to stymulacja tak jak u mnie 9 dni:), tylko ze 4 jajeczka wyprodukowalam a ty az 18 :)

Ostatnia edycja:
sylha to superr jak 9 dni , ja mialam tylko 7 :( no i nie bralma teog co ty niestety :( mialam cetrotide i na pekanie bevrocid 5000.I.E wiec nie wiem :)
igratuluje ilosci pecherzykow :)

ala36- moze i mam ale sie boje w koncu juz raz sie nie udalo :(

reklama
Do góry