reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jestem załamana cała drogę płakałam teraz siedzę w pracy i mam wrażenie, że świat mi się zawalił. Transferu nie będzie :'( chyba nigdy takiego doła nie miałam . Pobrano 29 jajek i może być Hiperka więc na bank będzie! chociaż myślałam, że mam.oki ten estradiol. Liczyłam na chodź trochę szansy, że uda się za pierwszym razem wiadomo świeże są mocniejsze niż mrożone zarodki tak ml się wydaje. I kolejny miesiąc muszę czekać już mam dość tego
Straciłam już chęci do tego wszystkiego, jestem osobą jak coś mi nie wychodzi to załamuje się na maxa.
Ps. sorki za błędy ale nie mam już sił na nic.

Hehehheeheh [emoji23] ale glupol!!!miałam identyczna sytuacje i moze cos z tego u mnie bedzie !!! A mi sie wydaje ze to mrożone są silniejsze...

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
Sunrisea ;((( bardzo przykro !!

Pixie super !![emoji106][emoji898][emoji122][emoji122]

Roksi nie zalamuj Sue z 29 kom!!![emoji102][emoji102]bedzie duzo zarodkow i transfer Sie uda !!! JuZ tyle wyczekalas to msc dacie rade !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

zawsze tak jest, ktos płacze, a ktos sie cieszy.
Jedna moja połowa cieszy sie z PIXI, a druga płacze z SUNRISE...
Roxi, ktos tu kiedyś pisał, ze podobno mrożone maja coraz lepsze wyniki, nawet lepsze niz świeżaki, jakies badania były przytaczane ,chyba ze Szwecji . Ja wiem , ze czekanie dobija , invitro to 'najlepsza' szkoła cierpliwości. Wiesz co by sie działo jakby udało Ci sie zaciążyć ?! Ja miałam hiperke, nie wiem jak mocna, płakałam po katach z bólu, myslalam ze tak ma byc, dopiero po czasie dowiedziałam sie co to jest , ok 6 tyg po transferze dopiero puściło ( byłam w ciazy). Bardzo to było nieprzyjemne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem załamana cała drogę płakałam teraz siedzę w pracy i mam wrażenie, że świat mi się zawalił. Transferu nie będzie :'( chyba nigdy takiego doła nie miałam . Pobrano 29 jajek i może być Hiperka więc na bank będzie! chociaż myślałam, że mam.oki ten estradiol. Liczyłam na chodź trochę szansy, że uda się za pierwszym razem wiadomo świeże są mocniejsze niż mrożone zarodki tak ml się wydaje. I kolejny miesiąc muszę czekać już mam dość tego
Straciłam już chęci do tego wszystkiego, jestem osobą jak coś mi nie wychodzi to załamuje się na maxa.
Ps. sorki za błędy ale nie mam już sił na nic.
Roksi, tu nie ma szkoły ani złotego środka. U mnie z 1 stymulacji były dwa zarodki, ze świeżego transferu mam synka, drugi mrożony nieudany. Ale z 2 stymulacji 5 blastek, i świeży transfer porażka, a teraz z crio drugi synek w drodze. W mojej klinice (Novum) twierdzą, że z criotransferów jest więcej ciąż niż ze świeżego, bo organizm wypoczęty, oczyszczony po stymulacji, a zarodki, które przetrwały mrożenie są silniejsze. Miesiąc zleci nawet nie wiesz kiedy, a w ten sposób zwiększysz swoje szanse

Jak mi doktor powiedziała, że 29 pobrano i, że nke będzie transferu łzy same mi poszły. W piątek lub w poniedziałek mam jechać na wizytę. I co teraz muszę czekać na @ i po będzie transfer, czy mam czekać np
dwie @ dzisiaj doktor nie chciała mi nic powiedzieć dostałam tylko duphaston.

Jak mi doktor powiedziała, że 29 pobrano i, że nke będzie transferu łzy same mi poszły. W piątek lub w poniedziałek mam jechać na wizytę. I co teraz muszę czekać na @ i po będzie transfer, czy mam czekać np
dwie @ dzisiaj doktor nie chciała mi nic powiedzieć dostałam tylko duphaston.[/

U mnie były 2@ bo organizm jeszcze sie nie wyciszył , teraz myśl o zarodeczkach, żeby ładnie sie dzieliły [emoji6]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
Pewnie też mi powie doktor przy kolejnej wizycie. Teraz czyje się ok jestem w pracy udaje, że jest wszystko ok, tylko.mdli mnie, a dzisiaj się dowiedziałam, że nie mogli mnie uśpić dostałam końska dawkę

Do góry