reklama
Magdusia 31
Fanka BB :)
Sylha tak jestem z blizniaków i dlatego zawsze mi się marzyło, że ja też będe mieć parkę:-)
kaska31
palu a na wczesniejszym skanie tez byla dwojka czy to twoj piewszy skan?? a gratuluje tej dwojeczki
palu_nr1
kaska31 pierwsze usg robilam we wt i byl jeden babelek, a dzisiaj nie wytrzymalam i poszlam jeszcze raz, a to w sumie przez przypadek bo zadzwonilam do gina w swoim miescie, u ktorego chce karte zalozyc ciazowa (nigdy u niego nie bylam bo lecze sie poza swoim miastem bo u mnie nie ma klinik wspomagania rozrodu) i sie pytam kiedy moge sie zapisac na przyszly tydzien, a on na to, ze ma wolne dopiero za 2tyg;/ i spytal czy jestem w ciazy, a ja na to, ze tak, a on na to to prosze teraz przyjechac
) i powiem Wam zajebisty gosciu godzine u niego bylam, a u tego z kliniki zawsze 5min i nara, nic nie powie, nic nie wytlumaczy tylko kasa;/ ale tez nie niego nie moge narzekac przeciez dzieki niemu mam fasolki
ale ten ode mnie wszystko mi ladnie od a do z powiedzial. usg moze 15min trwalo. oprowadzil mnie po wszystkim
zaznaczal, rysowal, gdzie szyjka, gdzie macica, o a tu sie jelita ladnie ruszaja
macice z lewej prawej, przod , tyl...w jakiej pozycji sa fasolkki
) a to biale to to sie tworzy lozysko
bym mogla pisac i pisac
) nie zaluje
)
moja parka jest w brzuszku
) fajnie, ze dwujajowe bo kaze bedzie inne
tylko gin mowil, zebym tak na spokojnie podeszla przez pierwsze 3 miesiace bo to nie wiadomo, karty tez mowil, ze nie zaklada. Mowi, zeby nie zapeszac
) aha i mowi, ze ladne sa pecholki i cialka zolte i ze raczej jedna fasolina nie powinna sie wchlonac bo podobno do 3 miesiaca 40% sie wchlania blizniaczych
moja parka jest w brzuszku
Witajcie!
Wczoraj bylam na HCG i niestety kolejna porazka...
W 11 dpt HCG tylko 17.
Nie odzywalam sie poniewaz pol dnia przeryczalam...
Zastanawiam sie powaznie nad zmiana kliniki. Dziewczyny napiszcie gdzie sie leczycie? Jestem spod Warszawy i do tej pory leczylam sie w Invimedzie. Czy macie doswiadczenia z Novum? A moze Bialystok?
U nas niby wszystko w porzadku. Meza wyniki dobre, moje poza podwyzszonymi przeciwcialami tarczycowymi tez w normie. Test na przeciwciala plemnikowe (PCT) wyszedl zle. Zarodki podobno dobre, ale zaden z 6 podanych sie nie przyjal...
Wczoraj bylam na HCG i niestety kolejna porazka...
Nie odzywalam sie poniewaz pol dnia przeryczalam...
Zastanawiam sie powaznie nad zmiana kliniki. Dziewczyny napiszcie gdzie sie leczycie? Jestem spod Warszawy i do tej pory leczylam sie w Invimedzie. Czy macie doswiadczenia z Novum? A moze Bialystok?
U nas niby wszystko w porzadku. Meza wyniki dobre, moje poza podwyzszonymi przeciwcialami tarczycowymi tez w normie. Test na przeciwciala plemnikowe (PCT) wyszedl zle. Zarodki podobno dobre, ale zaden z 6 podanych sie nie przyjal...
reklama
Podziel się: